23 Ocak 2017 10:06 | Son Güncelleme: 23 Ocak 2017 10:13

Yönetim Riekerink'i görüşme odasına çağırdı

Karabükspor maçında yaptığı oyuncu değişikliği hamleleriyle yönetimi ve taraftarı bir hayli kızdıran Riekerink görüşme odasına davet edildi.

Sezon başından bu yana özellikle yaptığı oyuncu değişiklikleri nedeniyle çok eleştirilen Jan Olde Riekerink, Karabükspor maçındaki hamleleriyle yine şaşırttı.
 
Daha önce ‘gidebilir’ raporu verdiği Jouse’yi tam 84 dakika sahada tutan, 2. golü yedikten sonra ancak Eren Derdiyok’u oyuna alan ve sahanın iyilerinden Yasin Öztekin’i 65’te çıkartan Hollandalı hoca, özellikle taraftar nezdinde ciddi tepki gördü.         
 
6 maçlık yenilmezlik serisinin sona ermesi ve zirve yarışındaki ciddi avantaj kaybının ardından Başkan Dursun Özbek harekete geçerken, Florya’da olağanüstü bir toplantı yapılacak. Özbek ve Sportif A.Ş. yöneticisi Levent Nazifoğlu, Jan Olde Riekerink ile görüşüp, kendisinden detaylı bir rapor istenecek.
 
Son şansı Akhisar

 
Özellikle tartışmalı oyuncu tercihleri konusunda Riekerink’in savunma yapması beklenirken, 19. haftadaki Akhisar Belediyespor maçıyla birlikte yeni bir galibiyet serisi yakalanmasının önemine vurgu yapılacak. Yönetim daha önce Riekerink ile sezon sonuna kadar yola devam edeceklerini açıklamıştı. Ancak Akhisar karşılaşmasındaki olası bir puan kaybı durumunda Hollandalı’nın görevine son verileceği kulislerde konuşuluyor. 

Diğer Haberler

Pedallar 59. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu için çevrilecek
59.Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu 21 Haziran, Pazar Günü Antalya’dan Başlıyor
BİSİKLETİN YAŞAYAN EFSANESİ MARK CAVENDISH, 59.CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU’NA REKOR KIRMAK İÇİN GELİYOR
2024 TÜRKİYE FUTGOLF ŞAMPİYONASI’NIN İKİNCİ AYAĞI: BODRUM CUP
CANLI DİNLE
MUHTEŞEM HAFTA SONU