03 Mayıs 2017 16:12 | Son Güncelleme: 03 Mayıs 2017 16:14

Bakan Kılıç, Fenerbahçe ve Galatasaray'ı kutladı

Gençlik ve Spor Bakanı Kılıç: İki takım oyuncularımızın verdiği fotoğraf ise biz sporseverleri ayrıca mutlu etti.

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Vestel Venus Sultanlar Ligi play-off final serisinde karşı karşıya gelen Fenerbahçe ve  Galatasaraylı oyuncuları, şampiyonluk seremonisinde birlikte yer aldıkları  fotoğraf ve oluşturdukları dostluk görüntüleri için kutladı.
 
Bakan Kılıç, yaptığı yazılı açıklamada, "Finalde karşılaşan Fenerbahçe  ve Galatasaray kadın voleybol takımlarını gösterdikleri mücadeleden dolayı  kutluyorum. Türk sporunun iki güzide kulübü arasındaki 'ezeli rekabet, ebedi dostluk' ruhuna uygun geçen karşılaşma sonrası, iki takım oyuncularımızın verdiği  fotoğraf ise biz sporseverleri ayrıca mutlu etti." ifadelerini kullandı.
 
Taraflı tarafsız tüm sporseverlerin özlediği bu tabloyu yaşatan  sporcuların, Türk spor tarihine geçecek bir fotoğraf verdiğinin altını çizen Kılıç, şunları kaydetti:
 
"Sahadaki mücadelesiyle ve karşılaşma sonrası objektiflere verdikleri  pozla tüm dünyaya 'İşte bir derbi mücadelesi böyle olmalı' dedirten Galatasaray  ve Fenerbahçeli sporcu kardeşlerimizin bu davranışının, diğer branşlara yansıması  en büyük dileğimiz ve özlemimiz. Her iki takımımızın sporcularının, formalarının  renkleri ayrı olsa da üzerinde ay-yıldızlı bayrağımızı taşıdıklarının bilinciyle  hareket ederek, sporun ruhuna, birlik ve beraberliğe, kardeşliğe, dostluğa uygun  davranmaları, bizleri gelecek adına umutlandırdı. Bu duygularla her iki  takımımızın sporcularını, teknik heyetlerini ve yöneticilerini bir kez daha  tebrik ediyor, başarılar diliyorum."

Diğer Haberler

BİSİKLETİN YAŞAYAN EFSANESİ MARK CAVENDISH, 59.CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU’NA REKOR KIRMAK İÇİN GELİYOR
2024 TÜRKİYE FUTGOLF ŞAMPİYONASI’NIN İKİNCİ AYAĞI: BODRUM CUP
59. CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU 21 NİSAN PAZAR GÜNÜ ANTALYA-ANTALYA ETABI İLE BAŞLIYOR
59. CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU 21 NİSAN PAZAR GÜNÜ ANTALYA-ANTALYA ETABI İLE BAŞLIYOR
CANLI DİNLE
GOL YOLLARI
Cüneyt Kaşeler