27 Ekim 2017 15:47 | Son Güncelleme: 27 Ekim 2017 15:48

Erkan Kazancı son yolculuğuna uğurlandı

Uzun yıllar Galatasaray Futbol Takımı’nda masörlük yapan ve kulübün de üyesi olan merhum Erkan Kazancı için Şişli Camii’nde cenaze töreni düzenlendi.

Galatasaray Futbol Takımı’nda uzun yıllar görev alan, emektar masörlerden ve sarı-kırmızılı kulübün 13510 sicil numaralı üyesi Erkan Kazancı, dün vefat etmişti. Kazancı için Şişli Camii’nde cenaze töreni düzenlendi. Törene Galatasaray Başkanı Dursun Özbek ve yönetim kurulu üyeleri, Medipol Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ, Galatasaray'ın eski teknik direktörlerinden Fatih Terim ile Hamza Hamzaoğlu, Göztepe Teknik Direktörü Tamer Tuna, Göztepeli futbolcu Sabri Sarıoğlu, sarı-kırmızılı takımın eski futbolcularından Hakan Ünsal, Ergün Penbe, Bülent Korkmaz, Hasan Şaş, Cüneyt Tanman ile Galatasaray'ın eski yöneticilerinden Necati Demirkol ve Emir Sarıgül'ün yanı sıra dost ve akrabaları katıldı.

Gümüşdağ: “Hastalığı ile çok uğraştı”

Erkan Kazancı ile eskiye dayanan dostlukları olduğunu belirten Göksel Gümüşdağ, “Allah rahmet eylesin diyoruz. Çok erken bir ölüm oldu. Galatasaray camiasına rahmetli babasından bu yana çok emekleri vardı. Çok vefalı, dürüst bir insandı. Hastalığı ile çok uğraştı” diye konuştu.

Terim: “İyi bir Galatasaraylıydı”

Merhum Erkan Kazancı’nın Galatasaray’a geldiği her dönemde yanında çalıştığını söyleyen Fatih Terim, “İyi bir Galatasaraylı. Ahmet amcanın bize emanetiydi. Çok sevdiğim bir dostum ve kardeşimdi. Doğuşu Ali Sami Yen’in yanındaydı. Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun” şeklinde konuştu.

İHA

Diğer Haberler

BİSİKLETİN YAŞAYAN EFSANESİ MARK CAVENDISH, 59.CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU’NA REKOR KIRMAK İÇİN GELİYOR
2024 TÜRKİYE FUTGOLF ŞAMPİYONASI’NIN İKİNCİ AYAĞI: BODRUM CUP
59. CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU 21 NİSAN PAZAR GÜNÜ ANTALYA-ANTALYA ETABI İLE BAŞLIYOR
59. CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU 21 NİSAN PAZAR GÜNÜ ANTALYA-ANTALYA ETABI İLE BAŞLIYOR
CANLI DİNLE
TEKRAR YAYIN