16 Şubat 2017 18:43 | Son Güncelleme: 16 Şubat 2017 18:44

Türk sporcular EYOF'un son gününde sahneye çıkıyor

EYOF 2017'de ev sahibi Türkiye, son günde de madalya arayışını sürdürecek.

Erzurum'da düzenlen 2017 Avrupa Gençlik Olimpik Kış Festivali, 17 Şubat Cuma günkü müsabakalarla sona eriyor. Organizasyonda şu ana kadar bir madalya kazanan ev sahibi Türkiye, son günde de madalya arayışını sürdürecek.

Türkiye, curling'de hem kızlarda hem de erkeklerde madalya mücadelesi verecek. Sabah 09:00'da başlayacak yarı final maçlarından kız takımı Polonya ile karşılaşırken erkek takımı ise Rusya karşısında galibiyet arayacak. Madalya sahipleri ise 14:30'da başlayacak final ve üçüncülük maçları sonunda belli olacak.

Sürat pateni de Türk sporcuların madalya peşinde koşacağı sporlardan biri. 1000 metre erkekler ve kızlar yarışları yarın sabah saatlerinde eleme serilerinde mücadele edecek. Sporcularımız, bu serileri geçerlerse 14:00'da başlayacak finallerde mücadele edecekler. Türkiye'nin bir diğer madalya umudu ise 3000 metre karma bayrak yarışı. Türkiye bu disiplinde de saat 14:50'deki finalde yarışacak.

Biatlonda da Türk sporcular karışık bayrak yarışında mücadele edecek. Yarış saat 10:30'da Kandilli Kayak Merkezi'nde düzenlenecek.

Avrupa Gençlik Olimpik Kış Festivali müsabakaların ardından akşam saatlerinde Oyunlar Köyü'nde düzenlenecek kapanış töreni ile sona erecek.

Diğer Haberler

59. CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU BODRUM – KUŞADASI ETABI İLE DEVAM ETTİ
59. CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TUR'UNDA DÖRDÜNCÜ GÜNÜNÜ DSM-FIRMENEICH TAKIMINDAN TOBIAS ANDRESEN KAZANDI
59.CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU'NDA ÜÇÜNCÜ GÜNÜNÜ POLTİ KOMETA TAKIMI'INDAN GIOVANNI LONARDI KAZANDI
59. CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TUR'UNDA İKİNCİ GÜNÜNÜ ASTANA TAKIMI'NDAN MAX KANTER KAZANDI
CANLI DİNLE
NESİNE.COM İLE BAHİS GÜNLÜĞÜ