30 Eylül 2016 10:21 | Son Güncelleme: 30 Eylül 2016 10:22

'Böyle gol yenmez'

Dinamo Kiev'den yenilen golü eleştiren yöneticiler, "Tek kale oynadığımız maçta puan kaybettik. Böyle gol yenmez. Böyle hataları affetmezler" dedi.maçta puan kaybettik. Böyle gol yenmez. Böyle hataları affetmezler" dedi.

LİGDEKİ G.Saray derbisinin ardından Şampiyonlar Ligi'nde de Dinamo Kiev'le berabere kalan Siyah-Beyazlılar'da büyük bir moral bozukluğu var. İyi futbola rağmen kaybedilen puanlardan dolayı Başkan Fikret Orman ve ekibi de büyük yıkım yaşadı. Siyah-Beyazlı yöneticiler, "Adeta tek kale futbol oynadık. Farka gideceğimiz maçtan beraberlikle ayrılıyoruz. Böyle basit gol yenmez. Şampiyonlar Ligi'nde böyle hataları hangi rakip olursa olsun affetmez. İyi oynamamıza rağmen puan kaybetmemiz üzücü. Biz bu gruptan çıkabilecek bir takımız" diyerek yenilen golü eleştirdi.

RAHAT KAZANIRDIK!

Yenilen basit gol sadece yöneticileri değil, Teknik Direktör Şenol Güneş'i de üzdü. Karşılaşma sonrası oyuncularını kutlayan tecrübeli teknik adam, "Gerçekten iyi mücadele ortaya koydunuz. Bu maçtan çok rahat galibiyet alabilirdik. Ama böyle basit goller yemememiz lazım. Bu konuda daha çok çalışmalıyız. Birçok eksiğimizi gidermemiz gerekiyor" sözleriyle uyarılarda da bulundu.

Akşam

Diğer Haberler

BİSİKLETİN YAŞAYAN EFSANESİ MARK CAVENDISH, 59.CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU’NA REKOR KIRMAK İÇİN GELİYOR
2024 TÜRKİYE FUTGOLF ŞAMPİYONASI’NIN İKİNCİ AYAĞI: BODRUM CUP
59. CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU 21 NİSAN PAZAR GÜNÜ ANTALYA-ANTALYA ETABI İLE BAŞLIYOR
59. CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU 21 NİSAN PAZAR GÜNÜ ANTALYA-ANTALYA ETABI İLE BAŞLIYOR
CANLI DİNLE
NESİNE.COM SAATLERİ