Antalyaspor çıldırdı! Eto‘o için servet!
Milano'da Samuel Eto'o ile pazarlıklarını sürdüren Antalyaspor, Kamerunlu yıldızla 3 yıl için toplam 12 milyon Euro'ya anlaştı!..
Süper Lig'e yükselen Antalyaspor, Samuel Eto'o transferi için bir serveti gözden çıkardı. Ocak ayında Sampdoria ile yıllık 1.2 milyon Euro karşılığında anlaşan ancak kulüple uyum sorunu yaşayan 34 yaşındaki Eto'o, Milano'da Antalya heyetiyle pazarlığa oturdu. Transfer görüntüleri, İtalyan medyasında da yer alırken, yıllığı 4 milyon Euro'dan 3 senelik kontrat için anlaşmaya varan tarafların bugün Antalya'ya gelmesi bekleniyor. Sampdoria'nın ayrılığına sıcak baktığı Kamerunlu forvet için bonservis bedeli istememesi sebebiyle sadece oyuncuya ödeme yapacak olan kırmızıbeyazlıların kasasından bu transfer için 3 yılda toplam 36 milyon TL çıkacak.
ÜÇ DEFA DEVLER LİGİ'Nİ KAZANDI
Kariyerinde Real Madrid, Barcelona, Inter gibi dev kulüpler olan Samuel Eto'o, döneminin en iyi forvet oyuncuları arasında gösteriliyor.
Mallorca'da 120 maçta 48 gol attıktan sonra Barcelona'ya transfer olan ve burada altın çağını yaşayan Eto'o, 145 maçta 108 gol atarken, 3 La Liga, 2 Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu yaşadı.
Jose Mourinho ile tarihi üçleme yapıp Devler Ligi'ni alan Inter'in kadrosunda da yer alan Kamerunlu yıldız, sırasıyla Anzhi, Everton ve Sampdoria'nın formalarını giydi. Sabah