Barcelona için flaş iddia! Jürgen Klopp...

İspanya La Liga'da 2 maç fazlası olmasına rağmen Real Madrid'in gerisinde kalan ve Şampiyonlar Ligi'nde PSG karşısında ağır bir yenilgi alan Barcelona'da Luis Enrique'nin suyu sınırken, yeni adaylar da yavaş yavaş ortaya çıkmaya başladı.

Barcelona'nın UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turu ilk maçında  deplasmanda Paris Saint-Germain'e (PSG) 4-0 yenilmesinin ardından eleştiri  oklarının yöneltildiği Luis Enrique'nin geleceği tartışılmaya başlandı.

Katalan ekibinde üçüncü sezonunu geçiren Luis Enrique'nin takım  içindeki otoritesini kaybettiğini savunan bazı futbol yorumcuları, son Leganes maçında taraftarların Andre Gomes başta olmak üzere bazı oyuncuları ve İspanyol  teknik adamı ıslıkladığına dikkati çekti.


Şampiyonlar Ligi'nde son 16 turu ilk maçında Fransız takımı Paris Saint Germain karşısında 4-0'lık mağlubiyetle darmadağın olan, dün akşam La Liga mücadelesinde zayıf rakibi Leganes'i 87. dakikada kazanılan tartışmalı penaltıyla zor mağlup eden Barcelona'da çanlar Luis Enrique için çalmaya başladı.

Önce Guardiola sonra Klopp...

İngiliz ve İspanyol medyası sözleşmesi bu sene sonu bitecek olan Luis Enrique'nin gelecek sezon Barcelona teknik direktörü olarak devam etmesinin zor olduğunu yazarken, geçtiğimiz hafta ilk adayın Pep Guardiola olduğu belirtilmişti.

Ancak İspanyol teknik adam daha sonra kariyerinde bir kez daha Barcelona'yı çalıştırmayacağını belirtmiş ve kapıları kapamıştı.

İngiliz medyasından Mirror'a göre ise Liverpool teknik direktörü Jürgen Klopp'un ismi Barcelona teknik direktörlüğü için geçen isimler arasında ilk sırada...

Barcelona taraftarı!

Klopp'un büyük bir Barcelona taraftarı ve hayranı olduğu belirtilen haberde Alman teknik adamın Katalan ekibini çalıştırmaya hevesli olduğu yazıldı. Klopp'un Liverpool'la 6 sezonluk daha sözleşmesi bulunuyor.

Ronald Koemann iddiası...

Öte yandan bir başka iddia ise Liverpool'un ezeli rakibi Everton menajeri Ronald Koeman için ortaya atıldı. Hollandalı teknik adamlarla çalışma kültürü olan Barça'nın; Johan Cruyff, Frank Rijkaard ve Louis van Gaal'in ardından kulübün eski futbolcusu olan ve taraftarın büyük saygı duyduğu Ronald Koeman'ı da listeye aldığı iddia edildi.

 

Fanatik