F.Bahçe'de 20 yıla damga vuran sorun

Fenerbahçe, Emmanuel Emenike, Moussa Sow, Pierre Webo ve Dirk Kuyt dörtlüsüyle son 20 yılda en az gol attığı sezonunu yaşıyor.

Fenerbahçe'nin Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasında Gençlerbirliği'ne deplasmanda kaybetmesinin ardından sarı-lacivertlilerin yaşadığı gol sorunu bir kez daha net bir şekilde ortaya çıktı.

Emmanuel Emenike, Moussa Sow, Pierre Webo ve Dirk Kuyt dörtlüsü Fenerbahçe'nin gol yollarında yakaladığı fırsatları gole çeviremezken, sarı-lacivertliler dört yıldız forvetiyle şok bir rakam yakaladı.

Sarı-lacivertliler, geride kalan 24 hafta sonrasında Süper Lig’in son 20 sezonunda en az gol attığı sezonlarından birini yaşadı. Bu sezon 24 haftada 39 gol atan Fenerbahçe benzeri performansı 2012-13 ve 2011-12 sezonlarında yaşamıştı.

Bu iki sezonda da 24.haftada 39’ar gol atan Fenerbahçe geçen sezon aynı dönemde 15 gol daha fazla atmıştı. Sporx