Mario Gomez coştu! Tayfun Korkut'a şok...
Bayer Leverkusen ile Wolfsburg, Almanya Ligi'nde nefes kesen bir maça çıktı. Tayfun Korkut'un Leverkusen'i iki farklı öne geçti, Mario Gomez üç gol atarak Wolfsburg'u deplasmanda zafere yaklaştırdı. Ancak Leverkusen teslim olmayınca mücadele 3-3 bitti.
Almanya Ligi'nde 26. hafta maçında Bayer Leverkusen ile Wolfsburg karşı karşıya geldi. Tayfun Korkut'un Bayer Leverkusen'i 2-0 öne geçtiği maçta Mario Gomez'i durduramadı. Wolfsburg, Mario Gomez ile 3-2 öne geçmesine rağmen Bayer Leverkusen beraberliği buldu ve mücadele 3-3 sona erdi.
Bayer Leverkusen'in ilk iki golünü 40. dakikada Karim Bellarabi ve 65. dakikada Kevin Volland kaydetti. Wolfsburg'un golleri 80, 83, ve 87. (penaltı) dakikada Mario Gomez'den geldi. Bayer Leverkusen, 89. dakikada Kai Havertz ile durumu 3-3 yaptı ve başka gol olmayınca puanlar paylaşıldı.
Beşiktaş'tan sonra Wolfsburg'a giden Mario Gomez, Almanya Ligi'nde son 4 haftada 6 gol attı. Ayrıca 31 yaşındaki yıldız, toplamda ligde 12 gole ulaştı.
Bayer Leverkusen'de milli futbolcu Ömer Toprak ve Beşiktaş'ın eski futbolcularından Roberto Hilbert, 90 dakika sahada kaldı. Yedek kaleci Ramazan Özcan ise kulübede yer aldı.
Bu beraberliğin ardından Bayer Leverkusen 32, Wolfsburg 30 puana ulaştı.
Almanya Ligi'nde gelecek hafta Bayer Leverkusen, Darmstadt 98'e konuk olacak. Wolfsburg, Freiburg'u ağırlayacak.