Milyon dolarlarla rahat uyudunuz mu?
Fenerbahçe taraftarlar, Konya maçı sonrası futbolculara şu soruyu sordu: Milyon dolarlarla rahat uyudunuz mu?
"Kombine dediniz aldık, forma dediniz aldık. Karnımız aç, gözler şiş 700'er-800'er km gittik. Ya siz? Milyon dolarlarla oynarken, maç bitince kulaklığı takıp film izlemeye devam ettiniz."
F.BAHÇELİ taraftarlar, son topa kadar mücadele eden, yenilgiyi kabullenmeyip, orta sahadan son saniyede üçlük atan Bogdan Bogdanovic gibi futbolcu istiyor. Aykut Kocaman, Vitor Pereira'yı yenerken, Konyalısporlu oyuncular 116.91 kilometre, F.Bahçeli oyuncular ise 111.95 kilometre koştu. Pereira, her şeyi yanlış yaptı. Takıma ruh katan tek isim olan Volkan Şen'i oyundan çıkarttı. Takımın ofansif orta sahası yok, forveti yok ama bunlar mazeret değil. Mesele, son ana kadar savaşmamak. Torku Konya deplasmanına giden F.Bahçeli taraftarlar, futbolcuların işte bu vurdumduymazlığına isyan ettiler. Sarı-Lacivertli bir taraftar, sosyal medya hesabından F.Bahçeli futbolculara şöyle seslendi:
İÇİMİZ RAHAT, YA SİZİN?
"Kombine dediniz aldık, forma dediniz aldık. Kadıköy'e geldik, deplasman bileti 110 lira, yine aldık. Karnımız aç, gözler şiş 700'er-800'er kilometre gittik. Biz asgari ücretle çalışan insanlar olarak bunları yaptık. Ya siz? Milyon dolarlarla oynarken maç bitince kulaklığı takıp film izlemeye devam ettiniz. Acaba dün (cumartesi) gece evinize gittiğinizde 'Bu taraftarın hakkını nasıl öderiz?' diye düşündünüz mü? İçiniz rahat uyuyabildiniz mi? Bizim içimiz rahat çok şükür. Ya sizin?"
BAŞKAN CAN YAKACAK
BAŞKAN Aziz Yıldırım, 2-1'lik yenilginin ardından Torku Arena'yı tek başına terk etti. Havalimanında Mahmut Uslu ve Ali Yıldırım ile mini zirve yaptı. Yıldırım, bütün oyuncular bindikten sonra uçağa gitti. Futbolcularla yüz yüze gelmedi. Uslu, Yıldırım uçağa binince Ali Yıldırım, Ömer Temelli ve Hasan Çetinkaya ile ayaküstü konuştu. Uslu'nun "Şampiyonluk, Pereira, gerginlik, Başkan, can yakacak" gibi bazı ifadeler kullandığı duyuldu.
Akşam