Mustafa Denizli’den transfer açıklaması

Mustafa Denizli Florya Metin Oktay Tesisleri’nde Galatasaray’ı takip eden basın mensupları ile bir araya geldi.

Galatasaray Teknik Direktörü Mustafa Denizli, Galatasaray'ı takip eden basın çalışanlarıyla yaptığı sohbette önemli açıklamalarda bulundu.

Galatasaray Teknik Direktörü Mustafa Denizli, Galatasaray muhabirleriyle yaptığı sohbet toplantısında önemli açıklamalarda bulundu.

Kulübün içinde bulunduğu durumu değerlendiren Denizli,şu anki finansal durumun gerçekten çok ciddi olduğunu, ancak Sarı-Kırmızılılar ile sözleşme imzalamadan önce bu durumdan haberdar olsa da yine imza atacağını söyledi. Tecrübeli teknik adam ayrıca şu an takımdan hiçbir oyuncunun ayrılmasını istemediğini, ama ayrılmak isteyen bir futbolcu olursa da buna engel olmayacağını söyledi. Denizli, yıldız golcü Burak Yılmaz'ında takımda kalıp görevine devam edeceğini açıkladı.  Arjantinli futbolcu Benitez ile ilgili açıklamada da bulunan Denizli,  Galatasaray'ın  UEFA'da bu durumu olmasaydı Benitez'i kadrosuna katacağını söyledi.