'Senin canın sağ olsun'

Gomez, maç sonunda "Keşke size bıraksaydım" diyerek üzüntüsünü dile getirdi. İki takım arkadaşı da "Senin canın sağ olsun be Mario... Attığın goller yeter" karşılığını verdi.

BU sezon attığı 24 golle Siyah-Beyazlılar'ı şampiyonluk yolunda sırtlayan Mario Gomez'in penaltı noktaları kâbusu oldu...Vodafone Arena'nın açılış maçında Bursaspor kalecisi Harun Tekin'i geçemeyen Alman oyuncu, Kayserispor önünde de aynı talihsizliği yaşadı... Karşılaşma 3-0 devam ederken, beyaz noktadan topu dışarı atan Süper Mario, büyük bir hayal kırıklığı yaşadı. Ama bu penaltı öncesi ve sonrasında yaşananlar Beşiktaş'taki takım bütünlüğünün ne kadar sağlam olduğunu bir kez daha gösterdi. Hakem Serkan Çınar, beyaz noktayı gösterdikten sonra takımın penaltıcıları Oğuzhan Özyakup ile Gomez, topu almak istedi. 

GOMEZ'İ ALKIŞLAYARAK DESTEKLEDİ

Gol krallığı yarışında zirvede olan Alman oyuncu, Ozzie'ye "Ben kullanacağım" dedi. Gurbetçi oyuncu da bunu kabul etti. Tam bu sırada Olcay Şahan, ikilinin yanına geldi. Vodafone Arena'da gol sevinci yaşamak isteyen 28 yaşındaki oyuncu, Süper Mario'ya penaltıyı atmak istediğini söyledi. 30 yaşındaki forvet, Oğuzhan Özyakup'a verdiği cevabı Olcay Şahan'a da iletti. Gurbetçi oyuncu da geri çekildi. Ama Mario Gomez, topu dışarıya yolladı. Büyük bir yıkım yaşayan Süper Mario'yu ilk teselli eden ise Olcay Şahan oldu. Gurbetçi oyuncu, Mario Gomez'i alkışlayarak destekledi. 

ARTIK PENALTILARI KULLANMAM

4-0'lık galibiyetin ardından 30 yaşındaki forvet, Olcay Şahan ve Oğuzhan Özyakup'a "Keşke size bıraksaydım" diyerek üzüntüsünü dile getirdi. Ama iki oyuncu, "Senin canın sağ olsun be Mario. Attığın goller yeter" cevabını verdi. Mario da mücadele sonrası, "Bundan sonra hiç penaltı atmayacağım. Çünkü takımı riske atmak istemiyorum. Önemli olan takımın kazanması" açıklamasını yaptı. Öte yandan Teknik Direktör Şenol Güneş de sarı kart sınırında olan Mario Gomez'i penaltıyı kaçırdığı için büyük bir risk alarak oyundan çıkarmadı. 

Akşam