Sinan Gümüş'ten taraftara derbi çağrısı

Galatasaray forması giyen Sinan Gümüş, Çaykur Rizespor ile 0-0 berabere kaldıkları maçın ardından açıklamalarda bulundu.

İşte Sinan Gümüş'ün açıklamaları;

Geçtiğimiz Şubat ayında bir sakatlık geçirerek 3 ay sahalardan uzak kalan Sinan Gümüş, Çaykur Rizespor formasıyla uzun bir süre sonra ilk maçına çıktı. Maçın son 20 dakikasında oyuna dahil olan Sinan Gümüş, mücadelenin ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

Uzun bir süre sonra Galatasaray forması giymenin verdiği mutluluğu yaşadığını belirten Sinan Gümüş, “Uzun süre sonra sahalara döndüğüm için çok mutluyum. Hocama 20 dakika verdiği için teşekkür ederim. 3 ay sahalara çıkamadım. O yüzden bugün bu önemli maçtan sonra finale yükselebilmek güzeldi. Sağlık ekibine teşekkür ederim. Bir gol olsaydı daha güzel olurdu. İnşallah sonraki maçlarda bu şansları elde ederim ve golümü atarım. Taraftarın gösterdiği sevgiyi unutmayacağım. Beni pozitif yönde etkiliyor. Takım arkadaşlarıma da teşekkür ederim. Taraftarımızdan derbi maçında da bize destek vermesini rica ediyorum. Umarım güzel bir maç olacak.” ifadelerini kullandı.