Skibbe: Beşiktaş kazanmayı hak etti!
Eskişehirspor Teknik Direktörü Michael Skibbe, 2-1'lik mücadele sonrası kazanmayı hak eden tarafın Beşiktaş olduğunu söyledi.
Spor Toto Süper Lig Hasan Doğan Sezonu'nun 7. haftasında Beşiktaş'a 2-1 mağlup olan Eskişehirspor'da teknik direktör Michael Skibbe açıklamalarda bulundu.
Eskişehir Atatürk Stadı'ndaki maçın ardından yayıncı kuruluşa demeç veren Alman teknik adam, "Beşiktaş yüksek kalitede oynadı ve maçı kazanmayı hak etti. İlk yarıda çok iyi mücadele ettik, direndik ve 2 de gol şansı bulduk. İkinci devrede ise bazı hatalar oldu, çok top kaybı yaptık. Rakip de bunları iyi değerlendirdi. Son dakikalarda eşitliği sağlayabilirdik ama olmadı. Bir önceki milli aradan sonra toparlanmıştık, önemli puanlar toplamıştık. Şimdi bu aranın ardından Akhisar ve Kayseri maçları var. Asıl onlar bizim rakibimiz. O maçları kazanıp toparlanmamız gerekiyor" ifadelerini kullandı.