Ve Beşiktaş o yıldızı resmen bitiriyor!
Veli Kavlak ve Tolgay'ın sakatlığı nedeniyle orta sahaya takviye yapmayı planlayan Beşiktaş, Gökhan ve Napoli'yi ikna etti. G.Saray'ın da gündemine gelen Gökhan Kartal'a evet dedi. Beşiktaş tecrübeli yıldızla 1 yılı opsiyonlu 3 yıllık sözleşme yapmayı planlıyor.
Beşiktaş transferde vitese taktı...
Quaresma ve Rhodolfo'yu bitiren Gomez'i de imza aşamasına getiren Siyah- Beyazlı yönetim gözünü bu kez orta sahaya dikti. Veli Kavlak ve Tolgay'ın sakatlığı nedeniyle ilerleyen süreçte sıkıntı yaşamak istemeyen Beşiktaş Yönetimi, Napoli'de oynayan Türk asıllı İsviçreli futbolcu Gökhan İnler'i bitirmek için girişimlerini hızlandırdı.
31 yaşındaki futbolcu için kulübü Napoli ile görüşmelere başlayan yönetim transferde önemli bir aşama kaydetti. Gökhan İnler'in Beşiktaş'ta oynamaya sıcak baktığı, Napoli'nin de oyuncusuna kolaylık sağlayacağı ifade edildi.
Beşiktaş İtalyan kulübü ile 1 yıl daha sözleşmesi bulunan Gökhan İnler ile 1 yılı opsiyonlu 3 yıllık sözleşme yapmak istiyor.
2011 YILINDAN BERİ NAPOLİ'DE OYNUYOR
Beşiktaş Yönetimi Gökhan İnler'in transferini bu hafta içinde sonuçlandırmayı planlıyor. Tecrübeli futbolcu anlaşma sağlanması durumunda Beşiktaş'ın Avusturya kampına dahil olacak.
Gökhan İsviçre'de Basel, Aarau, Schaffhausen ve Zürih formaları giydikten sonra kariyerine İtalya'da devam etti. 2007'de Udinese'ye transfer olan tecrübeli futbolcu 2011 yılından beri Napoli forması giyiyor.Takvim