01 Mart 2016 15:13 | Son Güncelleme: 01 Mart 2016 17:15

'7-8 milyon euro teklif var'

Fenerbahçe Genel Sekreteri ve Basın Sözcüsü Mahmut Uslu, FB TV'de açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe Genel Sekteteri ve Basın Sözcüsü Mahmut Uslu, "Ben inanıyorum ligdeki puan tablosu bu şekilde devam edecek, taraftarımızdan isteğimiz bizi sonuna kadar desteklesinler. Fenerbahçe'de her branşta başa oynadığınız zaman maalesef sizi sevmeyenler çoğalıyor. İki gün evvel Galatasaray'ı yendik, dün Beşiktaş'ı yendik, bitmiyor. Hedefler bitmiyor" dedi.

Devlet yardım etmediği için yıllar önce Galatasaray, Beşiktaş, Fenerbahçe'nin anlaştığını ifade eden Uslu, "Amatör şubeleri kapatıyorlardı. O dönem TRT'den bir fon çıkmıştı ve bu şekilde devam etmişti. Artık bıçak kemiğe dayandı. Amatör şube yatırımlarımızın ödediğimiz vergilerden mahsup edilmesini istiyoruz" dedi.

"Böyle giderse tamamen kapatacağız"

Bir sporcunun uluslararası seviyede yetişmesi 400 bin dolara mal oluyor. Kadın basketbolunda milli takıma 50'ye yakın sporcu veriyoruz. Avrupa'da Beşiktaş'a, Galatasaray'a, Fenerbahçe'ye benzeyen bir tek Barcelona var. Bütçe kısıtlamayla olmaz. Böyle giderse biz tamamen kapatacağız.

"Vesely'e NBA'den 7-8 milyon euro teklif var"

Basketbol takımımızın önemli oyuncusu Vesely'e NBA'den 7-8 milyon euro teklif var, vergiler düşünce 3-4 milyon euro ona kalıyor. Biz bu tarz isimleri takımımızda tutmak istiyoruz.  Basketbolda 1.5 milyon lira para kazanılıyor. Bizden 1 milyon lira para kesiyorlar. TBF'nin kendi sponsorları var. Ben reklam almaya kalkışınca "olmaz" diyor.

"Hakemlerimiz kötü niyetli değil"

Başkanımız Aziz Yıldırım bugün burada. Ama yarın burada olmayabilir. Hakemlerimiz kötü niyetli değil ama kafalarında soru işaretleri var. Kupa seremonisini izleyemedik. TRT Genel Müdürü aradı ve durumu izah etti. Yayının kesilmesinden haberleri yokmuş. Eskiden 3 büyük kulüp başkanları bir arada hareket ediyorduk. Son yıllarda bu kalmadı.

Diğer Haberler

CUMHURBAŞKANLIĞI 6. ULUSLARARASI YAT YARIŞLARI CUMHURİYET KUPASI ETABININ STARTI İSTANBUL’DAN VERİLDİ
Cumhurbaşkanlığı 6.Uluslararası Yat Yarışları’nda Cumhuriyet Kupası Heyecanı Başlıyor
Deniz Kızı Kadın Yelken Kupası'nın 10. yılı büyük bir coşkuyla kutlandı
Cumhurbaşkanlığı 6. Uluslararası Yat Yarışları'nın Çanakkale etabı sona erdi
CANLI DİNLE
TEKRAR YAYIN