19 Şubat 2015 11:35 | Son Güncelleme: 19 Şubat 2015 14:30

8 günde 4 derbi

FIBA Kadınlar Euroleague'de Fenerbahçe ile Galatasaray Odeabank çeyrek finalde eşleşti.

B Grubu'nda mücadele eden Fenerbahçe grubundaki son maçında Rusya temsilcisi Nadezhda'ya 64-56 yenilmesine rağmen grubu lider bitirdi.

A Grubu'nda yer alan Galatasaray Odeabank ise oynadığı ilk 5 maçı kaybetmesine rağmen ilk 4 takım arasına girmeyi başardı. Sarı kırmızılılar, A Grubundaki sonra maçında Abdi İpekçi Spor Salonu'nda ağırladığı Polonya temsilcisi Wisla Can Pack'ı 63-45 yenerek, A Grubu'nu dördüncü bitirdi.

SAHA AVANTAJI FENERBAHÇE'DE

A Grubunu dördüncü sırada tamamlayan Galatasaray Odeabank ile B Grubunu 11-3'lük prformansı ile birinci sırada tamamlayan Fenerbahçe böylelikle çeyrek finalde birbirleyile eşleşti. Statü gereği 3 maç üzerinden oynanacak karşılaşmada 0 galibiyet alan takım 4'lü Final'e kalacak. B Grubunu lider tamamamlayan Fenerbahçe, bu eşleşmede saha avantajını elinde bulunduruyor.

MART AYINDAKİ FENERBAHÇE-GALATASARAY MAÇLARININ TARİHLERİ

3 Mart Salı: Fenerbahçe-Galatasaray Odeabank
6 Mart Cuma: Galatasaray Odeabank-Fenerbahçe
11 Mart Çarşamba: Fenerbahçe-Galatasaray Odeabank
19 Mart Perşembe: Fenerbahçe-Galatasaray Odeabank (TKBL)

FUTBOLDAKİ DERBİ 3 MART'TA

Kadınlar Basketbol Liginde ve FIBA Kadınlar Euroleagu çeyrek final eşleşmesinde 4 maç oynanyacak olan iki ezeli rakibin futboldaki karşılaşmaları ise 8 Mart Pazar günü oynanacak. Basketboldaki play-off eşleşmesinde taraflardan biri 2-0 yapmadığı taktirde iki kulüp, 8 gün içinde 4 kez karşı karşıya gelecek.

Hürriyet

Diğer Haberler

CUMHURBAŞKANLIĞI 6. ULUSLARARASI YAT YARIŞLARI CUMHURİYET KUPASI ETABININ STARTI İSTANBUL’DAN VERİLDİ
Cumhurbaşkanlığı 6.Uluslararası Yat Yarışları’nda Cumhuriyet Kupası Heyecanı Başlıyor
Deniz Kızı Kadın Yelken Kupası'nın 10. yılı büyük bir coşkuyla kutlandı
Cumhurbaşkanlığı 6. Uluslararası Yat Yarışları'nın Çanakkale etabı sona erdi
CANLI DİNLE
AÇIK BÜFE
Haluk Kesim