15 Ağustos 2016 11:20 | Son Güncelleme: 15 Ağustos 2016 11:22

A Milli Takım'ın rakibi İspanya

A Milli Kadın Basketbol Takımı'nın çeyrek finaldeki rakibi İspanya oldu.

2016 Rio Olimpiyat Oyunları'nda mücadele eden A Milli Kadın Basketbol Takımı, çeyrek finalde İspanya ile eşleşti.

Brezilya'nın Rio de Janeiro kentinde devam eden oyunlarda, A Grubu'nu 3. sırada bitirerek çeyrek finale kalan ay-yıldızlı takımın bu turdaki rakibi, B Grubu'nda oynanan karşılaşmanın ardından belirlendi.

İspanya, Kanada'yı 73-60 mağlup ederek B Grubu'nu 2. sırada tamamladı ve Türkiye'nin çeyrek finaldeki rakibi oldu.

A Milli Takım ile İspanya arasındaki çeyrek final maçı, 16 Ağustos Salı günü TSİ 20.30'da oynanacak.

Grubundaki ilk iki müsabakada Avustralya ve Fransa'ya kaybeden milliler, sonraki karşılaşmalarında Japonya, Belarus ve Brezilya'yı mağlup ederek çeyrek finale kalmıştı.

Rio 2016'da kadınlar basketbolda çeyrek final eşleşmeleri şöyle oluştu: İspanya-Türkiye Avustralya-Sırbistan ABD-Japonya Fransa-Kanada

Diğer Haberler

CUMHURBAŞKANLIĞI 7. ULUSLARARASI YAT YARIŞLARI'NDA ZAFER KUPASI SAHİBİNİ BULDU
Deniz Kızı Kadın Yelken Kupası 18 Ekim’de
Cumhurbaşkanlığı 7. Uluslararası Yat Yarışları'nda bayram coşkusu! İstanbul Boğazı'nda “Kurtuluş Kupası” heyecanı
Abdullah Avcı: ''Fenerbahçe beni istediğinde ben Fenerbahçe'nin hocası olmak çok istemiştim!''
CANLI DİNLE
ORIENT EKSPRESS
Muhammed Karadağ ve Görkem Gürkan