08 Şubat 2015 18:45 | Son Güncelleme: 08 Şubat 2015 18:47

Ataman'dan ayrılık sinyali!

Türkiye Basketbol Ligi'nde Eskişehir Basket'e mağlup olan Galatasaray Liv Hospital'de Başantrenör Ergin Ataman flaş açıklamalarda bulundu.

Eskişehir karşısında oynanan oyunun açıklaması olmadığını belirten Ataman, yakın zamanda kadroya katılan Aleks Maric ile yolları ayıracaklarını söyledi. Ataman ayrıca istifa edeceği yönündeki haberlere de açıklık getirdi.

İşte Ataman'ın maç sonu açıklamaları:

"Bugün Galatasaray formasına yakışmayacak bir maç çıkardık ve bunun bedelini hep birlikte ödeyeceğiz. İki oyuncuyu (birisi Maric) kadro dışı bırakacağız ve tüm oyunculara para cezası vereceğiz. Bu mağlubiyetin açıklaması yok! Aleks Maric'in kontratı önümüzdeki hafta bitiyor. Sözleşme uzatma opsiyonunu kullanmayacağız. Maric ile yolumuzu ayırıyoruz. Ben de ciddi anlamda demoralizasyon yaşıyorum. Yaşananlardan dolayı psikolojim bozuldu. Bazı emeklerin karşılığını vermek gerekiyor, ayrılıyorum demedim ancak yönetim kurulu isterse beni görevden alabilir."

Sporx

 

Diğer Haberler

CUMHURBAŞKANLIĞI 6. ULUSLARARASI YAT YARIŞLARI CUMHURİYET KUPASI ETABININ STARTI İSTANBUL’DAN VERİLDİ
Cumhurbaşkanlığı 6.Uluslararası Yat Yarışları’nda Cumhuriyet Kupası Heyecanı Başlıyor
Deniz Kızı Kadın Yelken Kupası'nın 10. yılı büyük bir coşkuyla kutlandı
Cumhurbaşkanlığı 6. Uluslararası Yat Yarışları'nın Çanakkale etabı sona erdi
CANLI DİNLE
AKŞAMA DOĞRU