03 Haziran 2015 17:00 | Son Güncelleme: 03 Haziran 2015 17:02

Beşiktaş'ta bir ayrılık daha...

Beşiktaş’ta genel menajer Haluk Yıldırım’ın ardından yardımcı koç Faruk Beşok da görevinden ayrıldı.

Beşiktaş’ta genel menajer Haluk Yıldırım’ın ardından yardımcı koç Faruk Beşok da görevinden ayrıldı.

Kulüpten yapılan açıklama şöyle:
 
Basketbol Şubemizden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Hakan Özköse, görevinden ayrılan Haluk Yıldırım, Faruk Beşok ve Aydın Demirözü’ne hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.
 
Geride kaldığımız 3 sezonda Basketbol Şubemizde Genel Menajerlik görevini sürdüren Haluk Yıldırım’ın görevinden ayrılmasının ardından, BJK İntegral Arena’da Basketbol Şubemizden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Hakan Özköse ve Basketbol Genel Direktörümüz Yiğiter Uluğ, Haluk Yıldırım ile bir araya geldi.
 
Yapılan görüşmede Hakan Özköse ve Yiğiter Uluğ, Haluk Yıldırım’a kulübümüze vermiş olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür etti ve yeni iş hayatında başarılar dilediler.
 
Aynı zamanda; yardımcı antrenörlük görevini yerine getiren Faruk Beşok ve kondisyoner Aydın Demirözü ile de karşılıklı olarak anlaşılarak, kendilerine hizmetlerinden dolayı teşekkür edildi. 

Diğer Haberler

CUMHURBAŞKANLIĞI 6. ULUSLARARASI YAT YARIŞLARI CUMHURİYET KUPASI ETABININ STARTI İSTANBUL’DAN VERİLDİ
Cumhurbaşkanlığı 6.Uluslararası Yat Yarışları’nda Cumhuriyet Kupası Heyecanı Başlıyor
Deniz Kızı Kadın Yelken Kupası'nın 10. yılı büyük bir coşkuyla kutlandı
Cumhurbaşkanlığı 6. Uluslararası Yat Yarışları'nın Çanakkale etabı sona erdi
CANLI DİNLE
12. ADAM
İlker Duralı ve Musa Mutlu