27 Kasım 2016 23:54 | Son Güncelleme: 27 Kasım 2016 23:56

Cleveland, Philadelphia'yı son çeyrekte geçti

NBA'de gecenin ilk maçında Cleveland Cavaliers, Philadelphia 76ers'ı 112-108 mağlup etti.

NBA'de gecenin ilk maçında Philadelphia 76ers ile Cleveland Cavaliers karşı karşıya geldi.

Wells Fargo Center'da oynanan karşılaşmanın ilk periyotunu ev sahibi ekip Philadelphia 76ers 30-24 üstün tamamladı. İkinci çeyrek her iki ekipte 28'er sayı buldu ve 58-52 tamamlandı.

Mücadelenin 3. periyotu da çekişmeli geçti ve son çeyreğe 81-77'lik skorla girildi. Son çeyrekte iyi savunma yapan Cleveland Cavaliers, rakibini 112-108 mağlup etti.

Cleveland Cavaliers'ta Kyle Irving, 35 sayı ile oynarken, LeBron James 26 sayı, 10 ribaund ve 13 asistle triple-double yaptı. Kevin Love da 25 sayı ve 11 ribaund ile galibiyete katkı verdi.

Ev sahibi ekibinde milli basketbolcu Ersan İlyasova 13 sayı ve 6 ribaund üretti. Joel Embiid 22 sayı ile takımın en skorer oyuncusu oldu.

Diğer Haberler

Cumhurbaşkanlığı 7. Uluslararası Yat Yarışları'nda bayram coşkusu! İstanbul Boğazı'nda “Kurtuluş Kupası” heyecanı
Abdullah Avcı: ''Fenerbahçe beni istediğinde ben Fenerbahçe'nin hocası olmak çok istemiştim!''
61.CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU SONA ERDİ
61. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nda 6. Etap: Kraliçe Etap Göz Kamaştıracak
CANLI DİNLE
SÜRMANŞET
Erke Tümer ve Sarper Can Ayaz