22 Haziran 2019 11:55 | Son Güncelleme: 22 Haziran 2019 11:56

''Çok mutluyum''

Anadolu Efes Takım Kaptanı Doğuş Balbay, Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nde şampiyon oldukları için mutlu olduklarını söyledi.

Sinan Erdem Spor Salonu'nda oynanan play-off final serisi son maçında Fenerbahçe Beko'yu 89-74 yenerek seriyi 4-3 kazanan lacivert-beyazlı takımın tecrübeli basketbolcusu, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Kupa törenine eşi ve yeni doğan bebeğiyle katılan Doğuş Balbay, "Allah'a çok şükür, bu güzel günleri gördük. Hep aile olduk. Bu güzel günde şampiyonluk kupasını kaldırdık. Çok mutluyum. Ailem, sevdiklerim, takım arkadaşlarım ve taraftarlarımız yanımda. Herkese çok teşekkür ediyorum." diye konuştu.

Zor bir seri olduğunu aktaran milli oyuncu, "Artık kutlama zamanı. Seri bitti şampiyonuz." ifadelerini kullandı.

Diğer Haberler

Cumhurbaşkanlığı 6. Uluslararası Yat Yarışları'nın Çanakkale etabı sona erdi
Kadınların Rüzgârla Yolculuğu: DENİZ KIZI KADIN YELKEN KUPASI 10. YILINDA
Cumhurbaşkanlığı 6.Uluslararası Yat Yarışları İstanbul-Samsun Açık Deniz Yarış Etabı Sona Erdi
Cumhurbaşkanlığı 6.Uluslararası Yat Yarışları Samsun etabı başladı! Yelkenciler Bandırma Vapuru'nun izinde
CANLI DİNLE
GOL YOLLARI
Cüneyt Kaşeler