05 Ekim 2016 16:22 | Son Güncelleme: 05 Ekim 2016 16:23

FIBA yetkilileri İstanbul'da

Uluslararası Basketbol Federasyonları Birliği (FIBA) yetkilileri, 2017 Avrupa Şampiyonası'nın (EuroBasket 2017) ev sahipleri arasında yer alan İstanbul'da inceleme yaptı.

Türkiye Basketbol Federasyonunun internet sitesinde yer alan bilgiye göre, FIBA yetkilileri EuroBasket 2017'nin ev sahiplerinden İstanbul'da bazı temaslarda bulundu.

İlk gün sponsorluk ve pazarlama konularında görüşmeler yapan yetkililer, bugün ise finallere ev sahipliği yapacak Sinan Erdem Spor Salonu ile grup aşamasındaki maçların oynanacağı Abdi İpekçi Spor Salonu'nu gezdi.

FIBA heyeti, akşam saatlerinde ise 22 Kasım'da EuroBasket 2017 kura çekiminin düzenleneceği Çırağan Sarayı'nı gezecek ve toplantı yapacak.

Diğer Haberler

CUMHURBAŞKANLIĞI 6. ULUSLARARASI YAT YARIŞLARI CUMHURİYET KUPASI ETABININ STARTI İSTANBUL’DAN VERİLDİ
Cumhurbaşkanlığı 6.Uluslararası Yat Yarışları’nda Cumhuriyet Kupası Heyecanı Başlıyor
Deniz Kızı Kadın Yelken Kupası'nın 10. yılı büyük bir coşkuyla kutlandı
Cumhurbaşkanlığı 6. Uluslararası Yat Yarışları'nın Çanakkale etabı sona erdi
CANLI DİNLE
SÜRMANŞET
Erke Tümer ve Sarper Can Ayaz