11 Temmuz 2016 09:56 | Son Güncelleme: 11 Temmuz 2016 10:31

Fenerbahçe anlaşmayı açıkladı!

Fenerbahçe Kulübü Ekpe Udoh'a 1+1 yıllık anlaşmaya varıldığını açıkladı.

Fenerbahçe Kulübü, yıldız oyuncu Ekpe Udoh'la 1+1 yıllık anlaşmaya varıldığını açıkladı. Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımımız, 2015-2016 sezonunda formamızı giyen ve gösterdiği performansla Avrupa’nın en değerli uzun oyuncularından biri olarak isminden söz ettiren Ekpe Udoh ile 1+1 yıllık yeni sözleşme imzalanması konusunda anlaşmaya varmıştır.

Ekpe Udoh, Fenerbahçe forması giydiği 2015-2016 sezonunda 27 Euroleague ve 37 Basketbol Süper Ligi maçına çıktı. Ekpe, Euroleague’de yakaladığı 12.6 sayı, 5.1 ribaund ve 2.3 blok ortalamalarıyla Euroleague’in en iyi ikinci beşinde de kendisine yer buldu. Başarılı oyuncu, Basketbol Süper Ligi’nde ise 11.4 sayı, 6.3 ribaund ve 1.5 blok istatistikleriyle dikkat çekti ve lig şampiyonluğunda büyük pay sahibi oldu.

Önümüzdeki sezonda da yine büyük hedefler peşinde koşacak Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımımız’ın önemli bir parçası olacak Ekpe Udoh’a sonsuz başarılar dileriz.

Diğer Haberler

CUMHURBAŞKANLIĞI 6. ULUSLARARASI YAT YARIŞLARI CUMHURİYET KUPASI ETABININ STARTI İSTANBUL’DAN VERİLDİ
Cumhurbaşkanlığı 6.Uluslararası Yat Yarışları’nda Cumhuriyet Kupası Heyecanı Başlıyor
Deniz Kızı Kadın Yelken Kupası'nın 10. yılı büyük bir coşkuyla kutlandı
Cumhurbaşkanlığı 6. Uluslararası Yat Yarışları'nın Çanakkale etabı sona erdi
CANLI DİNLE
BAHİS MASASI
Sarper Can Ayaz