26 Haziran 2019 14:09 | Son Güncelleme: 26 Haziran 2019 14:11

Fenerbahçe'ye NBA'den iki yıldız takviyesi

THY Avrupa Ligi ve Tahincioğlu Basketbol Ligi'nde istediğini alamayan Fenerbahçe Beko, NBA'den iki yıldızı transfer etmek için girişimlere başladı.

(Fotomaç)

Bu sezon hem THY Avrupa Ligi hem de Tahincioğlu Basketbol Ligi'ni kupasız kapatan Fenerbahçe Beko, gelecek sezon için kollarını sıvadı ve NBA'den iki yıldız ismi getirmek için çalışmalara başladı.

Bu sezon iki önemli kulvarda hedeflerinin uzağında kalan Fenerbahçe Beko, gelecek yıl öncesi işi sıkı tutuyor.

THY Avrupa Ligi ve Tahincioğlu Basketbol Ligi'nde şampiyonluğu rakiplerine kaptıran sarı-lacivertiller, transfer operasyonuna başladı. Bu doğrultuda iki yıldız isimle görüşme yapıldığı bildirildi.

Bunlardan ilki geçmişte de sarı-lacivertli formayı giyen Ekpe Udoh. Utah Jazz'da oynayan ABD'li oyuncu ile yeniden anlaşılmak üzere olduğu bildirildi.

32 yaşındaki pivotun da bir kez daha Fenerbahçe'de ter dökmek istediği kaydedildi. Fenerbahçe'nin 2017'de yaşadığı THY Avrupa Ligi şampiyonluğunda büyük payı olan Udoh, o sezon 12.08 sayı ortalaması ile oynamıştı.

Yapılacak ikinci takviye ise Philadelphia 76ers takımında görev yapan Furkan Korkmaz olacak. 1.98 boyundaki kısa forvet ile ilk görüşmenin yapıldığı ifade edildi.

Daha önce Anadolu Efes ve Banvit'te forma giyen 22 yaşındaki Furkan'ın da sarı-lacivertlilerin teklifine sıcak baktığı öğrenildi. İki yıldız oyuncunun da yakın zaman içinde açıklanması bekleniyor.

Furkan Korkmaz, Philadelphia 76ers'ta bu sezon 51 maçta 5.6 sayı, 2.2 ribaund ve 1.1 asist ortalaması yakaladı.

Diğer Haberler

2024 TÜRKİYE FUTGOLF ŞAMPİYONASI ANTALYA’DA BAŞLIYOR
Bülent Uygun'dan flaş öneri: ÇİN KONTENJANI AÇILSIN!
Alem FM 30, Lig Radyo 18 Yaşında!
Taçspor, EMCA üyeliğine kabul edilen ilk Türk spor kulübü oldu
CANLI DİNLE
MIXED ZONE
Ömer Necati Albayrak