10 Mayıs 2017 20:12 | Son Güncelleme: 10 Mayıs 2017 20:14

Final Four'da tribünlerin yüzde 60'ı Fenerbahçe'nin

Olimpiakos Genel Menajeri Christos Stavropoulos, Final Four’da tribünlerin yüzde 60’ının Fenerbahçeli taraftarlar olacağını söyledi.

Yunan basınına konuşan Stavropoulos, Sinan Erdem Spor Salonu’nun 15 bin kişi kapasiteli olduğunu hatırlattı ve Real Madrid ile CSKA Moskova’nın birçok biletinin geri döndüğünü ifade etti. Real Madrid bileti alan en fazla 250, CSKA’nın da 500 civarı taraftarının geleceğini söyleyen Yunan menajer, Olimpiakos’un ise bin beş yüz civarında taraftarı olacağını belirtti. 

Stavrapoulos, salonun geri kalanın Fenerbahçe taraftarlarıla dolu olacağını sarı lacivertli kulüpten aldığı bilgiye göre de Fenerbahçe'nin üzerinde bilet için büyük bir baskı olduğunu söyledi.

İstanbul’da yapılan güvenlik toplantısına da katılan Olimpiakos Genel Menajeri, Final Four’da bir Türk takımı olduğunu hatırlattı ve fanatik taraftarlar da olabileceği için güvenlik önlemlerinin 2012’den daha sıkı olacağı ifadelerini kullandı. (NTV Spor)

Diğer Haberler

Cumhurbaşkanlığı 7. Uluslararası Yat Yarışları'nda bayram coşkusu! İstanbul Boğazı'nda “Kurtuluş Kupası” heyecanı
Abdullah Avcı: ''Fenerbahçe beni istediğinde ben Fenerbahçe'nin hocası olmak çok istemiştim!''
61.CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU SONA ERDİ
61. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nda 6. Etap: Kraliçe Etap Göz Kamaştıracak
CANLI DİNLE
ORIENT EKSPRESS
Musa Mutlu ve Sarper Can Ayaz