31 Mart 2017 20:07 | Son Güncelleme: 31 Mart 2017 20:12

Ergin Ataman'dan flaş tepki!

Ergin Ataman, tribünlerden kendisine gösterilen tepkiler ve yapılan tezahüratlar nedeniyle soyunma odasına gitti.

Galatasaray'ın Euroleague'de Baskonia ile oynadığı maçın başlangıcında flaş bir gelişme yaşandı.

Galatasaray Odeabank Başantrenörü Ergin Ataman, tribünlerden kendisine gösterilen tepkiler ve yapılan tezahüratlar nedeniyle soyunma odasına gitti. Ataman'ın soyunma odasına gitmesinin ardından yardımcı antrenör Yakup Sekizkök takımı kenardan idare eden isim oldu.

5 DAKİKA SONRA GERİ DÖNDÜ

Ergin Ataman, yaklaşık 5 dakikanın ardından alınan ilk mola ile birlikte soyunma odasından geri döndü ve benchteki yerini aldı.

Galatasaray taraftarı, mücadelenin ilk düdüğünün ardından Ataman'a istifa çağrısı yapmış ve "Herkes gider, biz kalırız, biz Galatasaraylı'yız" şeklinde tezahüratlarda bulunmuştu.

Diğer Haberler

CUMHURBAŞKANLIĞI 6. ULUSLARARASI YAT YARIŞLARI CUMHURİYET KUPASI ETABININ STARTI İSTANBUL’DAN VERİLDİ
Cumhurbaşkanlığı 6.Uluslararası Yat Yarışları’nda Cumhuriyet Kupası Heyecanı Başlıyor
Deniz Kızı Kadın Yelken Kupası'nın 10. yılı büyük bir coşkuyla kutlandı
Cumhurbaşkanlığı 6. Uluslararası Yat Yarışları'nın Çanakkale etabı sona erdi
CANLI DİNLE
TEKRAR YAYIN