27 Haziran 2015 14:35 | Son Güncelleme: 27 Haziran 2015 14:36

FLAŞ! F.Bahçe‘ye evet dedi! Transfer bitti!

Fenerbahçe'nin uzun süredir peşinde olduğu Yunan oyun kurucu Kostas Sloukas, kulübü Olympiakos'un yeni sözleşme teklifini reddetti. Pire ekibinde Spanoulis'in gölgesinde kalmak istemediği için sarı lacivertli kulübe 'evet' diyen Yunan yıldızın transferinin açıklanması an meselesi.

Geçtiğimiz sezon Avrupa Ligi'nde Dörtlü Final'e yükselme başarısını gösteren Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı, yeni sezonda kadrosuna büyük bir yıldızı katmak üzere... Sarı lacivertliler, Yunanistan'ın Olympiakos Kulübü'nde forma giyen Kostas Sloukas ile anlaşmaya vardı.

25 yaşında ve 1.87 metre boyundaki Yunan oyun kurucu dün Olympiakos yöneticileriyle son kez bir araya geldi. Yunanistan medyasına göre Pire kulübünün yönetimi yıldız oyuncuya 3 yıl için 2.6 milyon Euro teklif etti. Ancak, Olympiakos'ta bir efsane haline gelen Vasilis Spanoulis'in gölgesinde kalmak istemediğini, daha çok süre alabileceği bir takımda oynamak istediğini ifade eden Sloukas, teklifi reddetti.

OBRADOVIC 25 DAKİKA OYMAMA GARANTİSİ VERDİ

Olympiakos yöneticilerine Fenerbahçe Başantrenörü Zeljko Obradovic ile yaptığı görüşmeyi anlatan Sloukas'ın, "Obradovic bana her maçta 25 dakika oynama garantisi verdi" dediği öğrenildi.

Olympiakos ile bağlarını koparan Sloukas, kırmızı beyazlı taraftarlara seslenerek, "Size hoşçakalın demiyorum, çünkü yeniden görüşeceğiz" dedi.

Fenerbahçe'nin Kostas Sloukas'a 3 yıl için 3 milyon Euro teklif ettiği belirtiliyor. Hürriyet

Diğer Haberler

Kadınların Rüzgârla Yolculuğu: DENİZ KIZI KADIN YELKEN KUPASI 10. YILINDA
Cumhurbaşkanlığı 6.Uluslararası Yat Yarışları İstanbul-Samsun Açık Deniz Yarış Etabı Sona Erdi
Cumhurbaşkanlığı 6.Uluslararası Yat Yarışları Samsun etabı başladı! Yelkenciler Bandırma Vapuru'nun izinde
Cumhurbaşkanlığı 6. Uluslararası Yat Yarışları Samsun Etabı Başlıyor
CANLI DİNLE
MAÇ GÜNÜ