29 Aralık 2017 21:34 | Son Güncelleme: 29 Aralık 2017 21:36

G.Saray'da Can Topsakal ve Genel Menajer Ömer Yalçınkaya'dan transfer skandalı

Galatasaray Kadın Basketbol Takımı, Mersin Büyükşehir Belediye'den Tuğba Taşçı'yı 15 gün önce renklerine bağladı. Sezonun geri kalanı için 120 bin lira kazanacak olan Tuğba, sarı-kırmızılı formayı henüz giyemiyor.

Galatasaray’da basketboldan sorumlu yönetici Can Topsakal ve Genel Menajer Ömer Yalçınkaya’nın, Galatasaray Kadın Basketbol Takımı’nın yerli lisans kontenjanının dolduğundan haberi yoktu.

15 gün önce Mersin BŞB’den transfer edilen Tuğba Taşçı, lisans sorunu yüzünden henüz yalnızca antrenmanlara çıkabiliyor.

Tuğba’nın lisansı nasıl çıkacak?

Galatasaray Kadın Basketbol takımı, genç oyuncularından birini kiralık olarak göndermeye çalışıyor. Eğer bir Türk oyuncu takımdan ayrılırsa, bu boşluk Tuğba Taşçı ile dolacak.

Galatasaray, Tuğba Taşçı’ya sezon sonuna kadar 120 bin lira ödeyecek.

(GamaSpor)

Diğer Haberler

CUMHURBAŞKANLIĞI 6. ULUSLARARASI YAT YARIŞLARI CUMHURİYET KUPASI ETABININ STARTI İSTANBUL’DAN VERİLDİ
Cumhurbaşkanlığı 6.Uluslararası Yat Yarışları’nda Cumhuriyet Kupası Heyecanı Başlıyor
Deniz Kızı Kadın Yelken Kupası'nın 10. yılı büyük bir coşkuyla kutlandı
Cumhurbaşkanlığı 6. Uluslararası Yat Yarışları'nın Çanakkale etabı sona erdi
CANLI DİNLE
12. ADAM
İlker Duralı ve Musa Mutlu