11 Ekim 2017 22:07 | Son Güncelleme: 11 Ekim 2017 22:09

Galatasaray Odebank, Bayern Münih'ten fark yedi

7DAYS Avrupa Kupası B Grubu'ndaki ilk maçında Galatasaray Odeabank sahasında Almanya'nın Bayern Münih takımına 86-69 yenildi.

7DAYS Avrupa Kupası B Grubu ilk maçında Galatasaray Odeabank, kendi sahasında Bayern Münih'e 86-69 mağlup oldu.

Sinan Erdem Spor Salonu'nda oynanan mücadelenin ilk periyotunu Bayern Münih 23-17 önde kapattı. 2'nci periyotta vites artıran Münih ekibi, farklı daha da açtı ve devreye 50-34 önde girdi.

3'üncü periyotta Galatasaray Odeabank rakibine karşı üstünlük kursa da, Bayern Münih son periyota girilirken 66-52 üstündü. Son periyotta da Galatasaray Odeabank'a oyun üstünlüğünü kaybetmeyen Almanya temsilcisi, sahadan 86-69 galip ayrıldı.

Mücadelenin en skorer ismi attığı 19 sayıyla Galatasaray Odeabank'tan Scotty Hopson olurken, Bayern Münih'te Vladimir Lucic 16 sayı üretti.

Diğer Haberler

Kadınların Rüzgârla Yolculuğu: DENİZ KIZI KADIN YELKEN KUPASI 10. YILINDA
Cumhurbaşkanlığı 6.Uluslararası Yat Yarışları İstanbul-Samsun Açık Deniz Yarış Etabı Sona Erdi
Cumhurbaşkanlığı 6.Uluslararası Yat Yarışları Samsun etabı başladı! Yelkenciler Bandırma Vapuru'nun izinde
Cumhurbaşkanlığı 6. Uluslararası Yat Yarışları Samsun Etabı Başlıyor
CANLI DİNLE
BAHİS MASASI
Sarper Can Ayaz