03 Ocak 2020 09:26 | Son Güncelleme: 03 Ocak 2020 09:27

''Galibiyet çok güzel''

Fenerbahçe Beko koçu Zeljko Obradovic, Olympiakos'u mağlup ettikleri maçın ardından yaptığı açıklamada takımının oynadığı başarılı oyunu övdü.

Fenerbahçe Beko başantrenörü Zeljk Obradovic, Olympiakos galibiyetinin ardından açıklamalara bulundu.

Galibiyetten duyduğu memnuniyeti dile getiren Sırp hoca, çok akıllı oynayarak 2020'ye galibiyetle başladıklarını söyledi.

Obradovic'in maç sonu açıklamaları şu şekilde:

"Aslında Valencia maçında konsantrasyon açısından daha iyi oynadık. Buradan daha iyiydik." dedi. Olympiacos karşısında ise maça agresif savunmayla başladıklarını belirten Obradovic, "13 top kaybı yapmalarını sağladık, 11 top çalmamız vardı. O yüzden savunmada doğru başladık. Çok akıllı oynadık ve bunun yanında çok iyi bir 3 sayı yüzdemiz var. Ribauntlardaki denge de normaldi, iyiydi. Herkes yeni yılda yeni başlangıcı konuşuyor. Bu sahada saygı duyduğumuz bir takıma karşı galibiyet almamız çok önemli. Önümüzde uzun bir yol var, bu şekilde devam etmeliyiz. Oyuncularımı galibiyet için tebrik ediyorum."

Diğer Haberler

İstanbul Aydın Üniversitesi’nden 24 TV ve Lig Radyo’ya Ödül
Gençlerbirliği Başkanı Arda Çakmak: Büyüklere kök söktüren camiayız
Rizespor Basın Sözcüsü Hasan Yavuz Bakır'dan Fenerbahçe maçı öncesi güçlü mesaj
CUMHURBAŞKANLIĞI 7. ULUSLARARASI YAT YARIŞLARI 23 NİSAN’DA START ALIYOR
CANLI DİNLE
SÜRMANŞET
Erke Tümer ve Sarper Can Ayaz