12 Mayıs 2017 10:22 | Son Güncelleme: 12 Mayıs 2017 10:26

İki başkan bugünkü maçı tribünden izleyecekler

Olaylı ilk maç sonrası 6 ay hak mahrumiyeti cezası alan Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ve Yakın Doğu Üniversitesi Başkanı Işık Eyigüngör, bugünkü mücadeleyi tribünden izleyecek.

Yakın Doğu Üniversitesi taraftarları kendilerine verilen 100 biletle salondaki yerini alacak. Başkan Eyigüngör de, ikinci maçta olduğu gibi karşılaşmayı taraftarlarla beraber takip edecek. Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın da maça geleceği öğrenildi.

Ceza aldıktan sonra ikinci maçta Caferağa’ya gitmeyen Başkan Aziz Yıldırım’ın maçı her zamanki yerinden izlemesi bekleniyor. Metro Enerji Spor Salonu’nda bir protokol tribünü yok. Fenerbahçe yönetimi için tribünden özel bir yer ayrılmış durumda. Ama burası ‘protokol olarak’ geçmiyor. Yıldırım’ın mücadeleyi diğer yöneticilerle beraber her zaman oturduğu yerden izlemesi bekleniyor.

Diğer Haberler

CUMHURBAŞKANLIĞI 7. ULUSLARARASI YAT YARIŞLARI'NDA ZAFER KUPASI SAHİBİNİ BULDU
Deniz Kızı Kadın Yelken Kupası 18 Ekim’de
Cumhurbaşkanlığı 7. Uluslararası Yat Yarışları'nda bayram coşkusu! İstanbul Boğazı'nda “Kurtuluş Kupası” heyecanı
Abdullah Avcı: ''Fenerbahçe beni istediğinde ben Fenerbahçe'nin hocası olmak çok istemiştim!''
CANLI DİNLE
İLK DAKİKA
Ömer Necati Albayrak ve Sarper Can Ayaz