21 Ocak 2015 11:24 | Son Güncelleme: 21 Ocak 2015 11:35

İlyasova:'Eurobasket 2015’te forma giymek istiyorum'

NBA’de Milwaukee Bucks forması giyen temsilcimiz Ersan İlyasova, Eurobasket 2015’te A Milli Takım’ın formasını yeniden giymeyi planladığını açıkladı.

FIBA’nın resmi internet sitesine konuşan Ersan İlyasova “Bu yaz kesinlikle Eurobasket 2015’te forma giymek istiyorum. Fakat ilk hedefim Milwaukee Bucks ile sezonu güzel bir şekilde tamamlamak olacak. Şu an sadece NBA’e odaklandım” ifadelerini kullandı.
 
Eurobasket 2015’teki şanslarını değerlendiren 27 yaşındaki forvet “Almanya ile Almanya’da oynamak çok zor olacak. Böyle turnuvalarda maç maç düşünmelisiniz. Turnuvaya nasıl başlarsanız öyle gider ve biz de umarım iyi başlayıp iyi bitireceğiz” dedi.
 
(Ajans Basketbol)

 

Diğer Haberler

CUMHURBAŞKANLIĞI 6. ULUSLARARASI YAT YARIŞLARI CUMHURİYET KUPASI ETABININ STARTI İSTANBUL’DAN VERİLDİ
Cumhurbaşkanlığı 6.Uluslararası Yat Yarışları’nda Cumhuriyet Kupası Heyecanı Başlıyor
Deniz Kızı Kadın Yelken Kupası'nın 10. yılı büyük bir coşkuyla kutlandı
Cumhurbaşkanlığı 6. Uluslararası Yat Yarışları'nın Çanakkale etabı sona erdi
CANLI DİNLE
SÜRMANŞET
Erke Tümer ve Sarper Can Ayaz