23 Mart 2020 11:37 | Son Güncelleme: 23 Mart 2020 11:39

Koronavirüse yakalanan ünlü sporcudan kötü haber

Koronavirüse yakalanan NBA yıldızı Rudy Gobert, kendisinde hastalığın semptomları arasında yer alan bazı durumların gerçekleştiğini açıkladı.

(AKŞAM)

NBA’de koronavirüse ilk yakalanan oyuncu olan ve 10 gündür hastalıkla uğraşan Rudy Gobert’ten kötü haberler geldi. Utah Jazz yıldızı, tedavi sürecinin devam ettiğini aktarırken, bazı sorunlar yaşadıklarını vurguladı. Hastalığın semptomları arasında yer alan bazı durumların gerçekleştiği bildirildi.

Gobert, yemek yerken ve gündelik hayatı içerisinde tat-koku duyularını kaybettiğini belirtti.

Hastalığı en başından beri ciddiye almadığına pişman olduğunu söyleyen NBA yıldızı, “Yemek yerken, ne yersem yiyem tat alamıyorum. Aynı şekilde koku da alamıyorum. İki duyu organım da sıkıntı yaşamaya başladı. Aynı durumu yaşadınız mı?” ifadelerini kullandı ve sosyal medyada paylaştı.

Diğer Haberler

61. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nun 2026 rotası ve takımların tanıtımı yapıldı
Bosphorus Cup 25. yılını kutluyor
CUMHURBAŞKANLIĞI 6. ULUSLARARASI YAT YARIŞLARI CUMHURİYET KUPASI ETABININ STARTI İSTANBUL’DAN VERİLDİ
Cumhurbaşkanlığı 6.Uluslararası Yat Yarışları’nda Cumhuriyet Kupası Heyecanı Başlıyor
CANLI DİNLE
SÜRMANŞET
Erke Tümer ve Sarper Can Ayaz