18 Mayıs 2018 22:00 | Son Güncelleme: 18 Mayıs 2018 22:01

'Rahat olun ben hazırım'

THY Euroleague Final-Four maçında Zalgiris Kaunas'ı mağlup eden Fenerbahçe'de maçın yıldızı olan Bobby Dixon, karşılaşmanın ardından konuştu.

THY Euroleague Final-Four maçında Zalgiris Kaunas'ı mağlup eden Fenerbahçe'de maçın yıldızı olan Bobby Dixon, karşılaşmanın ardından konuştu.

Böyle anlar için yaşadığını söyleyen Dixon, ''Zalgiris çok sert bir takım. Onların böyle olmasını bekliyorduk. Biz seri yapıyoruz fark açıyoruz, onlar her defasında gelip kapatıyor. Ben böyle anlar için yaşıyorum. Rahat olun, ben hazırım.'' sözlerini kullandı.

''FİNALE HAZIRIZ''

Final maçı için hazır olduklarını kaydeden Bobby Dixon, ''Finalde zor bir maç bekliyoruz ama biz hazırız. Herkese hazır bir takımız biz.'' dedi.

(Sporx)

Diğer Haberler

Cumhurbaşkanlığı 7. Uluslararası Yat Yarışları'nda bayram coşkusu! İstanbul Boğazı'nda “Kurtuluş Kupası” heyecanı
Abdullah Avcı: ''Fenerbahçe beni istediğinde ben Fenerbahçe'nin hocası olmak çok istemiştim!''
61.CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU SONA ERDİ
61. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nda 6. Etap: Kraliçe Etap Göz Kamaştıracak
CANLI DİNLE
12. ADAM
İlker Duralı ve Musa Mutlu