17 Ağustos 2017 15:29 | Son Güncelleme: 17 Ağustos 2017 15:32

Rakeem Christmas Galatasaray'da

Yeni sezonda Eurocup, Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi ve Türkiye Kupası'nda mücadele edecek olan Galatasaray Odeabank, transfer çalışmaları kapsamında Birleşik Amerikalı pivot Rakeem Christmas ile 1 yıllık anlaşmaya vardı.

Minnesota Timberwolves tarafından ikinci tur,  altıncı sırada draft edilen Rakeem Christmas, NBA kariyerine gecikmeli başladı. Timberwolves tarafından hakları Cleveland Cavaliers'a takaslanan pivot, Cavaliers ile 2015 NBA Yaz Ligi'nde 8 sayı ve 4.5 ribaund ortalamaları tutturdu. 2015-2016 sezonunun başında hakları bir kez daha el değiştiren Christmas'ın yeni adresi Indiana Pacers olurken burada Pacers ile ilk profesyonel sözleşme imzalayan uzun, sezonun büyük bölümünü NBA Gelişim Ligi'nde geçirdi. Geçtiğimiz sezon ise Indiana Pacers ile daha fazla sahaya çıkma şansı bulan Rakeem Christmas 29 maçta forma giydi ve bu maçlarda ortalama 7.6 dakika sahada kaldı. Sezonu 2.0 sayı, 1.9 ribaund ortalamalarıyla tamamladı.

Kariyerinde Avrupa'da ilk kez basketbol oynayacak olan Rakeem Christmas, güçlü fiziği, atletizmi ve ribaund sezgileriyle ön plana çıkan bir oyuncu olarak değerlendiriliyor.

Diğer Haberler

CUMHURBAŞKANLIĞI 6. ULUSLARARASI YAT YARIŞLARI CUMHURİYET KUPASI ETABININ STARTI İSTANBUL’DAN VERİLDİ
Cumhurbaşkanlığı 6.Uluslararası Yat Yarışları’nda Cumhuriyet Kupası Heyecanı Başlıyor
Deniz Kızı Kadın Yelken Kupası'nın 10. yılı büyük bir coşkuyla kutlandı
Cumhurbaşkanlığı 6. Uluslararası Yat Yarışları'nın Çanakkale etabı sona erdi
CANLI DİNLE
BAHİS MASASI
Sarper Can Ayaz