25 Kasım 2014 15:08 | Son Güncelleme: 23 Aralık 2014 14:37

Sergen‘den Caner‘e şok sözler

Yorumcu Sergen Yalçın, Bursaspor maçında oyundan alındığı için İsmail Kartal'a el kol hareketleriyle tepki gösteren ve bağıran Fenerbahçeli Caner Erkin için, "Bunu her hocaya yapamazsın. O elini kırarlar!" dedi.

Fenerbahçeli Caner Erkin'in Bursaspor maçında kendisini oyundan alan teknik direktör İsmail Kartal'a el kol hareketleriyle tepki gösterip bağırması gündeme damga vurdu.

TRT Spor'da yayınlanan Futbol Arenası programında bu pozisyonu yorumlayan Sergen Yalçın, Caner Erkin'i eleştirerek, "Bunu her hocaya yapamazsın. Yaparsan, senin o elini kırarlar. Nasıl kırarlar; hemen ertesi gün bavulunu eline verip gönderirler" dedi.

Caner Erkin'in iyi bir futbolcu olduğunu ancak 'vazgeçilmez' olmadığını da belirten Yalçın, "Caner; Mehmet Topal ya da Emenike gibi vazgeçilmez bir oyuncu değildir" diye konuştu.

Diğer Haberler

BOSPHORUS CUP’IN 25. YILINDA TARİH TEKERRÜR ETTİ
CUMHURBAŞKANLIĞI 7. ULUSLARARASI YAT YARIŞLARI'NDA ZAFER KUPASI SAHİBİNİ BULDU
Deniz Kızı Kadın Yelken Kupası 18 Ekim’de
Cumhurbaşkanlığı 7. Uluslararası Yat Yarışları'nda bayram coşkusu! İstanbul Boğazı'nda “Kurtuluş Kupası” heyecanı
CANLI DİNLE
SERBEST OYUN
Musa Mutlu