09 Ocak 2015 16:26 | Son Güncelleme: 09 Ocak 2015 16:28

Sırbistan'da gerilim tırmanıyor! G.Saray...

Buducnost-Banvit maçında yaşanan olaylar, gelecek hafta oynanacak Kızılyıldız-Galatasaray maçı öncesinde Sırbistan ve Karadağ’da gerginliği tırmandırdı.

EuroCup’ta önceki gün oynanan Buducnost-Banvit maçı büyük olaylara sahne olurken, yaşananların yankıları dün de sürdü. Podgorica’da Banvit’in 74-68 kazandığı karşılaşmanın bitmesine 2 dakika 17 saniye kala bir taraftar sahaya girmiş, Banvitli Meija’ya saldırmış ardından koşarak gelen Rowland, taraftara yumruk atmıştı.

Rowland-Meija’nın diskalifiye edildikleri mücadelenin ardından ev sahibi ekibin hocası açıklamalarda bulundu. Coach Igor Jovovic, “Maç Banvit’in hakkıydı. Çıkan olaylar ise kabul edilir değil. Rakip takım oyuncuları da düşüncesizce hareket ettiler” dedi.

Karadağ ve Sırp internet sitelerinde bu olayla ilgili haberlere yapılan yorumlar dikkat çekti. THY Euroleague’de gelecek hafta oynanacak, Kızılyıldız-Galatasaray Liv Hospital maçı öncesinde tehlike çanlarının çaldığı görüldü. Banvitlilerin sahaya giren taraftara davranışına tepki gösteren yorumlarda, Galatasaray maçında da benzer olayların yaşanabileceği görüşleri dikkatlerden kaçmadı.

Sırp sitelerinde ayrıca Ergin Ataman ile ilgili provokatif yorumlara da rastlandı. Bu arada Galatasaray Başkanı Yarsuvat, basketbol takımı ile 16 Ocak’taki kritik Kızılyıldız maçına gitme kararı aldı.

Milliyet

Diğer Haberler

BOSPHORUS CUP’IN 25. YILINDA TARİH TEKERRÜR ETTİ
CUMHURBAŞKANLIĞI 7. ULUSLARARASI YAT YARIŞLARI'NDA ZAFER KUPASI SAHİBİNİ BULDU
Deniz Kızı Kadın Yelken Kupası 18 Ekim’de
Cumhurbaşkanlığı 7. Uluslararası Yat Yarışları'nda bayram coşkusu! İstanbul Boğazı'nda “Kurtuluş Kupası” heyecanı
CANLI DİNLE
İLK DAKİKA
Ömer Necati Albayrak ve Sarper Can Ayaz