26 Mart 2015 13:20 | Son Güncelleme: 26 Mart 2015 13:23

Spurs, Thunder'a acımadı!

OKC Thunder'ın 4 maçlık galibiyet serisi AT&T Center'da son buldu.

İç sahada OKC Thunder'ı konuk alan San Antonio Spurs, mücadeleyi harikulade bir oyunla rakibine 39 sayı fark atarak 130-91 kazanmayı başardı. San Antonio Spurs galibiyet sayısını 45'e taşıdı.

Tony Parker 21 sayı, 6 asist ve 6 ribauntla bir adım öne çıkarken, Boris Diaw 19 sayıyla, Tim Duncan 16 sayıyla, Kawhi Leonard 14 sayıyla, Patty Mills 11 sayıyla, Jeff Ayres ve Danny Green 10'ar sayıyla, Manu Ginobili ise 7 sayıyla sahne aldı.

41 maç kazanan OKC Thunder, bu gece 31. kez kaybetti.

16'da 5 isabetle oynayan Russell Westbrook 16 sayı ve 7 asistle mücadele ederken, Enes Kanter'in 16 sayı ve 10 ribauntluk performansı mağlubiyeti önlemeye yetmedi. Dion Waiters 14 sayıyla eşlik etti.

Ajansspor

Diğer Haberler

Kadınların Rüzgârla Yolculuğu: DENİZ KIZI KADIN YELKEN KUPASI 10. YILINDA
Cumhurbaşkanlığı 6.Uluslararası Yat Yarışları İstanbul-Samsun Açık Deniz Yarış Etabı Sona Erdi
Cumhurbaşkanlığı 6.Uluslararası Yat Yarışları Samsun etabı başladı! Yelkenciler Bandırma Vapuru'nun izinde
Cumhurbaşkanlığı 6. Uluslararası Yat Yarışları Samsun Etabı Başlıyor
CANLI DİNLE
MUHTEŞEM HAFTA SONU