09 Eylül 2016 16:57 | Son Güncelleme: 09 Eylül 2016 16:58

TBF'den Semih Erden'e 3 maç ceza

Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) Disiplin Kurulu, Spor Toto Basketbol Ligi takımlarından Darüşşafaka Doğuş'un milli basketbolcusu Semih Erden'e 3 müsabakadan men ve 10 bin lira para cezası verdi.

TBF'den yapılan açıklamada, Darüşşafaka Doğuş ile Muratbey Uşak arasında oynanan hazırlık karşılaşması sırasında mücadelenin başhakemine yönelik küfürlü sözler söylemesi nedeniyle Semih'e, 3 müsabakadan men ve 10 bin lira para cezası verildiği belirtildi.

Öte yandan, sporcuya verilen diskalifiye cezası kararı sonucunda bir maç tedbirli olarak sahaya çıkmadığı hazırlık müsabakasının, almış olduğu cezadan düşürüldüğü ve bunun sonucunda tecrübeli basketbolcunun cezasının 2 maça indiği bildirildi.

Diğer Haberler

Cumhurbaşkanlığı 7. Uluslararası Yat Yarışları'nda bayram coşkusu! İstanbul Boğazı'nda “Kurtuluş Kupası” heyecanı
Abdullah Avcı: ''Fenerbahçe beni istediğinde ben Fenerbahçe'nin hocası olmak çok istemiştim!''
61.CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU SONA ERDİ
61. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nda 6. Etap: Kraliçe Etap Göz Kamaştıracak
CANLI DİNLE
BİLYONERSEN KAZANIRSIN
Kerem Vatan