05 Temmuz 2015 14:33 | Son Güncelleme: 05 Temmuz 2015 14:38

İzzet Türkyılmaz Galatasaray'da!

Galatasaray Kulübü'nün basketboldan sorumlu yönetim kurulu üyesi Mehmet Can Topsakal, AA muhabirine yaptığı açıklamada, transfer çalışmaları kapsamında İzzet Türkyılmaz ile anlaşmaya vardıklarını söyledi.

Türkiye'de Banvit ve Fenerbahçe Ülker'de forma giyen 25 yaşındaki İzzet Türkyılmaz, geçen sezon Fransa'nın Le Mans Sarthe takımına transfer olmuştu. Sezon ortasında Le Mans Sarthe'den ayrılan İzzet, Fransız ekibiyle çıktığı 7 lig maçında 2,1 sayı, 1,7 ribaunt ve 1 asist ortalamasıyla oynadı. Takımının FIBA EuroChallenge Kupası mücadelesinde görev aldığı 3 karşılaşmada 6 sayı, 7,7 ribaunt ve 1,7 asist ortalamasıyla oynayan milli basketbolcu, daha başarılı bir performans sergilemişti.

A Milli Basketbol Takımı'nda da görev alan İzzet Türkyılmaz, 2012'de NBA takımlarından Denver Nuggets tarafından ikinci turda 50. sıradan seçilmişti.

Topsakal, geçen sezon İsrail'in Maccabi Electra takımında forma giyen Sofoklis Schortsanitis'in de gündemlerinde olduğunu, Yunan pivot ile görüşmelerin sürdüğünü kaydetti.

Diğer Haberler

CUMHURBAŞKANLIĞI 6. ULUSLARARASI YAT YARIŞLARI CUMHURİYET KUPASI ETABININ STARTI İSTANBUL’DAN VERİLDİ
Cumhurbaşkanlığı 6.Uluslararası Yat Yarışları’nda Cumhuriyet Kupası Heyecanı Başlıyor
Deniz Kızı Kadın Yelken Kupası'nın 10. yılı büyük bir coşkuyla kutlandı
Cumhurbaşkanlığı 6. Uluslararası Yat Yarışları'nın Çanakkale etabı sona erdi
CANLI DİNLE
TEKRAR YAYIN