08 Ekim 2016 10:57 | Son Güncelleme: 08 Ekim 2016 10:58

'10 numara'dan Fenerbahçe itirafı!

Bonservisi Porto'da bulunan Juan Quintero, Vitor Pereira gönderilmeden önce Fenerbahçe'yle imza aşamasına geldiğini itiraf etti.

Bonservisi Porto'da olan ancak ülkesinin ekiplerinden Independiente Medellin'de kiralık oynayan Kolombiyalı 10 numara Juan Quintero, Fenerbahçe'nin kapısından döndüğünü söyledi.

Radio En La Red'e konuşan 23 yaşındaki yıldız, "Sezon başında İstanbul'a gidiyordum... Anlaşma tamamdı, ben de gitmeye hazırdım. Ancak Vitor Pereira takımdan ayrıldı, transferim gerçekleşmedi" dedi. Quintero, Porto'ya gitmeden önce de Türkiye'den bir takımın kendisini istediğini söyledi, takım ismi vermedi.

Fotomaç

Diğer Haberler

CUMHURBAŞKANLIĞI 6. ULUSLARARASI YAT YARIŞLARI CUMHURİYET KUPASI ETABININ STARTI İSTANBUL’DAN VERİLDİ
Cumhurbaşkanlığı 6.Uluslararası Yat Yarışları’nda Cumhuriyet Kupası Heyecanı Başlıyor
Deniz Kızı Kadın Yelken Kupası'nın 10. yılı büyük bir coşkuyla kutlandı
Cumhurbaşkanlığı 6. Uluslararası Yat Yarışları'nın Çanakkale etabı sona erdi
CANLI DİNLE
SÜRMANŞET
Erke Tümer ve Sarper Can Ayaz