02 Aralık 2016 15:03 | Son Güncelleme: 02 Aralık 2016 15:04

2. Çalhanoğlu geliyor!

Almanya'nın Bayer Leverkusen takımında forma giyen Hakan Çalhanoğlu'nun kardeşi Muhammed Çalhanoğlu'nun yıldızı parlıyor.

 Genç oyuncu, Gümüşhanespor'un Ziraat Türkiye Kupası'nda Trabzonspor'u 2-1 yendiği maçta frikikten 1 gol attı, 2. golün de hazırlayıcısı oldu.
 
21 yaşındaki orta saha oyuncusu kupadaki 2. golünü atarken, galibiyetin de baş mimarı oldu. Tekniği ve duran toplardaki başarısıyla dikkat çeken Muhammed 19 Nisan 1995 Almanya doğumlu. Orta sahada oynuyor. İki ayağını da çok iyi kullanıyor, frikikleri çok etkili olan genç oyuncu sezon başında Avusturya Klagenfurt takımından transfer edildi. Gümüşhanespor formasıyla 7 maça çıkan Muhammed'in kupada 2 golü var. Muhammed U 16-U 17 milli takımımızda da forma giydi. Trabzonspor galibiyeti sonrası abi Hakan Çalhanoğlu da kardeşine tebrik mesajı gönderdi.

 

 

 

 

Diğer Haberler

Cumhurbaşkanlığı 7. Uluslararası Yat Yarışları'nda bayram coşkusu! İstanbul Boğazı'nda “Kurtuluş Kupası” heyecanı
Abdullah Avcı: ''Fenerbahçe beni istediğinde ben Fenerbahçe'nin hocası olmak çok istemiştim!''
61.CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU SONA ERDİ
61. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nda 6. Etap: Kraliçe Etap Göz Kamaştıracak
CANLI DİNLE
12. ADAM
İlker Duralı ve Musa Mutlu