12 Temmuz 2017 20:13 | Son Güncelleme: 12 Temmuz 2017 20:14

21 yaşındaki futbolcu Solomon Nyantakyi, annesini ve kız kardeşini öldürdü

İtalyan ekibi Parma altyapısından çıkan ve İtalyan alt liglerinde kariyerini sürdüren 21 yaşındaki futbolcu Solomon Nyantakyi, annesini ve kız kardeşini öldürdü.

İtalya'da skandal bir olay yaşandı! Bir dönemin İtalya'daki en ünlü takımları arasında yer alan Parma'nın altyapısından çıkan ve Milan'ın kapısından dönen 21 yaşındaki Ganalı futbolcu Solomon Nyantakyi, annesini ve kız kardeşini öldürdüğünü itiraf etti.

Parma'dan ayrıldıktan Milan ile anlaşamayan Solomon Nyantakyi'nin kariyeri son 2 yıldır düşüş içindeydi. Genç futbolcu, son olarak İtalya Serie D takımlarından Imolese Calcio'da forma giyiyordu.

LUCARELLI: ''SİNEĞİ BİLE İNCİTMEZDİ''

Nyantakyi'nin Parma'dan teknik direktörü olan eski Livorno futbolcusu Cristiano Lucarelli, yaptığı açıklamada ''Söyleyecek söz bulamıyorum. Solomon çok iyi bir çocuktu, bir sineği bile incitmezdi. Son yıllarda ağır bir depresyon geçiriyordu. Birkaç kez konuşmuştum, problemlerini biliyordum. Onu yanımıza çağırmıştım ama ailesini özlediğini söyleyerek gelmemişti'' sözlerini kullandı.

Genç futbolcunun babasının ise iş için İngiltere'de bulunduğu ve acı haberin telefonla verildiği belirtildi.

Diğer Haberler

Cumhurbaşkanlığı 7. Uluslararası Yat Yarışları'nda bayram coşkusu! İstanbul Boğazı'nda “Kurtuluş Kupası” heyecanı
Abdullah Avcı: ''Fenerbahçe beni istediğinde ben Fenerbahçe'nin hocası olmak çok istemiştim!''
61.CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU SONA ERDİ
61. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nda 6. Etap: Kraliçe Etap Göz Kamaştıracak
CANLI DİNLE
SÜRMANŞET
Erke Tümer ve Sarper Can Ayaz