11 Ağustos 2016 10:42 | Son Güncelleme: 11 Ağustos 2016 10:43

5 futbolcunun biletini kesti

Macaristan kampını tamamlayan Trabzonspor'da Teknik Direktör Ersun Yanal, 5 genç futbolcudan kendilerine takım bulmalarını istedi.

Trabzonspor'da teknik direktör Ersun Yanal, kadroya ilk neşteri vurdu. Sezona 23-24 kişilik futbolcu kadrosuyla başlamayı hedefleyen bordo mavililerde deneyimli teknik adam, ilk olarak kadroda düşünmediği 5 genç oyuncuya kendilerine kulüp bakmaları için izin verdiği öğrenildi.

KAFİLEDEN AYRILDILAR

Karadeniz ekibinde, Gökhan Alsan'ın Macaristan kampı devam ederken Eskişehirspor ile görüşmek üzere izin aldığı, kafileyle birlikte İstanbul'a gelen genç oyuncular Hasan Batuhan Artarslan, Ramazan Övüç, Semih Karadeniz ve Muhammet Beşir'in de kafileden ayrıldığı belirtildi. Bu oyuncuların 12 Ağustos'ta Bursaspor ile oynanacak hazırlık maçı için İstanbul'da kalacak olan kafilede yer almayacağı ve kendilerine kulüp bakacakları ifade edildi.

Fanatik

Diğer Haberler

İstanbul Aydın Üniversitesi’nden 24 TV ve Lig Radyo’ya Ödül
Gençlerbirliği Başkanı Arda Çakmak: Büyüklere kök söktüren camiayız
Rizespor Basın Sözcüsü Hasan Yavuz Bakır'dan Fenerbahçe maçı öncesi güçlü mesaj
CUMHURBAŞKANLIĞI 7. ULUSLARARASI YAT YARIŞLARI 23 NİSAN’DA START ALIYOR
CANLI DİNLE