31 Aralık 2014 10:13 | Son Güncelleme: 31 Aralık 2014 10:15

5 oyuncuya taviz yok!

Fikret Orman ve ekibi, yeni mukavele bekleyen 5 yıldıza "Anlaşma ancak bizim belirleyeceğimiz şartlarda olur. İsteyen başka kulüplerle görüşme hakkını kullanmakta özgür" dedi.

Beşiktaş'ta sezon sonunda sözleşmeleri bitecek olan Veli Kavlak, Ersan Adem Gülüm, Atiba Hutchinson, Cenk Gönen ve Mustafa Pektemek'le yapılan ön görüşmeler tamamlandı. İlk etapta oyunculardan istedikleri rakamı öğrenen yönetim, bu doğrultuda transfer stratejisini de belirledi. Fikret Orman ve ekibi, söz konusu oyuncuların Ocak ayından itibaren başka kulüplerle görüşme hakkı olmasına rağmen, "Pazarlık yapmama ve kulübün önerdiği rakam üzerinden anlaşma" kararı aldı. Bu karar, futbolcular ve menajerlerine de iletildi.

BİZDEN FAZLASINI VERMEZLER
Stratejisini "Diğer kulüplerin Beşiktaş'ın ödediği ücretten, daha fazlasını vermeyeceği" düşüncesi üzerine kuran yönetimin, "Sizinle anlaşmak istiyoruz. Ancak bizim belirleyeceğimiz şartlarda. Yasal süreç başladıktan sonra arzu eden başka kulüplerle görüşebilir. Bunda hiçbir mahsur yok" yaklaşımını sergilediği öğrenildi. Beşiktaş'ta 2. etap görüşmeler derbi sonrasında başlayacak.

Sabah

Diğer Haberler

CUMHURBAŞKANLIĞI 6. ULUSLARARASI YAT YARIŞLARI CUMHURİYET KUPASI ETABININ STARTI İSTANBUL’DAN VERİLDİ
Cumhurbaşkanlığı 6.Uluslararası Yat Yarışları’nda Cumhuriyet Kupası Heyecanı Başlıyor
Deniz Kızı Kadın Yelken Kupası'nın 10. yılı büyük bir coşkuyla kutlandı
Cumhurbaşkanlığı 6. Uluslararası Yat Yarışları'nın Çanakkale etabı sona erdi
CANLI DİNLE
SÜRMANŞET
Erke Tümer ve Sarper Can Ayaz