29 Aralık 2015 10:12 | Son Güncelleme: 29 Aralık 2015 10:14

53 maç 21 gol 11 asist ve... Rota: G.Saray!

Golcü arayışındaki Galatasaray'ın Boca Juniors'ın 22 yaşındaki yıldızı Jonathan Calleri için Valencia'yla yarış halinde olduğu öne sürüldü.

Devre arasında forvet hattına da takviye yapmayı planlayan Galatasaray için Arjantin'den sürpriz bir iddia geldi. Ole gazetesi, sarı-kırmızılı takımın, Valencia ile birlikte Boca Juniors'un genç golcüsü Jonathan Calleri için teklif yaptığını yazdı. Ole, Boca kaynaklarına dayandırdığı haberinde 22 yaşındaki Calleri'nin Avrupa'ya açılmaya hazırlandığını belirtti. 2017'YE kadar sözleşmesi olan Jonathan Calleri, 2015'te 53 maçta, 21 gol kaydederken 11 de asist gerçekleştirdi. 

Sağ kanatta da oynuyor 

1.75 boyundaki oyuncu, forvet arkası ve sağ açık olarak da görev yapabiliyor. Carlos Tevez'in transferinden önce 10 numaralı formayı giyen Calleri (Boca'da Maradona'nın giydiği 10 numara çok değerli) Denizli'nin 'genç oyuncu' kriterine de uyuyor.

Fotomaç

Diğer Haberler

Cumhurbaşkanlığı 7. Uluslararası Yat Yarışları'nda bayram coşkusu! İstanbul Boğazı'nda “Kurtuluş Kupası” heyecanı
Abdullah Avcı: ''Fenerbahçe beni istediğinde ben Fenerbahçe'nin hocası olmak çok istemiştim!''
61.CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU SONA ERDİ
61. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nda 6. Etap: Kraliçe Etap Göz Kamaştıracak
CANLI DİNLE
MIXED ZONE
Ömer Necati Albayrak