02 Mart 2015 12:02 | Son Güncelleme: 02 Mart 2015 12:12

7. saniyede gol attı!

Osmaniye 1. Amatör Küme Futbol Ligi’nde mücadele eden Kadirlispor'un golcü futbolcusu Murat Taygar, 7. saniyede rakip takımın filelerini havalandırarak futbol tarihinin en hızlı gollerinden birine imza attı.

Kadirlispor ile Dervişiyespor arasında oynanan maçın başlama düdüğü ile birlikte iki pastan sonra topu kaleye gönderen Murat Taygar, dünyanın erken gollerinden birini daha attı. Daha önce oynanan bir maçta 11. saniyede golü bulunduğunu belirten Kadirlisporlu Murat Taygar, bu maçta 7. saniyede gol atarak kendi rekorunu kırmış oldu.
 
Maçtan sonra golü anlatan Murat Taygar, “Gol biraz da şans eseri oldu. Ben daha önce de 11. saniyede gol atmıştım. Biz antrenmanlarda devamlı çalışıyoruz. Bunun neticesini de almış olduk” dedi.

Diğer Haberler

CUMHURBAŞKANLIĞI 6. ULUSLARARASI YAT YARIŞLARI CUMHURİYET KUPASI ETABININ STARTI İSTANBUL’DAN VERİLDİ
Cumhurbaşkanlığı 6.Uluslararası Yat Yarışları’nda Cumhuriyet Kupası Heyecanı Başlıyor
Deniz Kızı Kadın Yelken Kupası'nın 10. yılı büyük bir coşkuyla kutlandı
Cumhurbaşkanlığı 6. Uluslararası Yat Yarışları'nın Çanakkale etabı sona erdi
CANLI DİNLE
SÜRMANŞET
Erke Tümer ve Sarper Can Ayaz