14 Ekim 2020 09:39 | Son Güncelleme: 14 Ekim 2020 09:40

A Milli Futbol Takımımızın konuğu Sırbistan!

A Milli Futbol Takımımız, UEFA Uluslar Ligi 3. Grup 4. maçında bu akşam Sırbistan'ı konuk ediyor.

(AKŞAM)

A Milli Futbol Takımı, UEFA Uluslar Ligi 3. Grup 4. maçında bugün sahasında Sırbistan ile karşı karşıya gelecek. Kart cezalısı Ozan Kabak ile sakatlıkları nedeniyle kadrodan çıkarılan Kaan Ayhan ve Efecan forma giyemeyecek.

SIRPLAR'DA 7 EKSİK

Sırbistan'da Tadic, Milivojevic, Rockov, Grujic, Pavlovic, Katai ve Zdjelar, kendi kulüplerine erken dönmek için izin alarak kafi leden ayrıldı.

ŞENOL GÜNEŞ: KUSUR ARAMAYIN

A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş, İrfan Can’ın milli takımda olmamasıyla ilgili, “Birinde kusur ararsanız bulursunuz ama çözüme katkısı olmaz” dedi.

A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş, “Konuşabiliyorsak güzel. Demek ki sağlıklıyız. Futbolu da konuşuyorsak güzel. Demek ki futbol oynanıyor. Hayalleri gerçeğe dönüştürüyoruz. Amacımız o. İnancımız yüksek” dedi.

Medipol Başakşehirli İrfan Can’ın kadroda olmasına rağmen Rusya maçı esnasında Başakşehir’le hazırlık maçına çıkmasını değerlendiren Güneş, “İrfan bizim için yararlı oyuncu. Kadroya çağrılmıştı. Biz Covid-19 ile ilgili açıklama yapmadık. Kulübünden açıklama yapılmadı çünkü. Rusya’ya giderken daha iyi durumda olacaktı ama olmadı. Buraya gelecekti ve o arada maçta oynatılmış. Speküle edildi. Birinde kusur ararsanız mutlaka bulursunuz ama çözüme katkı yapmaz.” açıklamasında bulundu.

Öte yandan, TFF, Sırbistan maçında tüm tedbirleri uygulamak şartıyla localara yüzde 50 oranda seyirci alınacağını açıkladı.

TÜRKİYE - SIRBİSTAN

SAAT: 21.45

YAYIN: TRT SPOR

STAT: TÜRK TELEKOM

HAKEM: GEORGİ KABAKOV

Diğer Haberler

BİSİKLETİN YAŞAYAN EFSANESİ MARK CAVENDISH, 59.CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU’NA REKOR KIRMAK İÇİN GELİYOR
2024 TÜRKİYE FUTGOLF ŞAMPİYONASI’NIN İKİNCİ AYAĞI: BODRUM CUP
59. CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU 21 NİSAN PAZAR GÜNÜ ANTALYA-ANTALYA ETABI İLE BAŞLIYOR
59. CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU 21 NİSAN PAZAR GÜNÜ ANTALYA-ANTALYA ETABI İLE BAŞLIYOR
CANLI DİNLE
TEKRAR YAYIN
İlker Duralı