01 Haziran 2018 12:34 | Son Güncelleme: 01 Haziran 2018 14:01

Aatif, Fenerbahçe ile olan sözleşmesini 2021 yılına kadar uzatıyor

Aatıf Chahechouhe’nun, Fenerbahçe ile kontratını uzatmak üzere görüşmelere başladığı, sözleşmeyi 2021’e dek uzatacağı belirtildi.

Fenerbahçe’nin Faslı futbolcusu Aatıf Chahechouhe’nun, sarı-lacivertlilerle olan sözleşmesini uzatmak üzere olduğu ortaya çıktı. Kulüp ile 2019’a kadar sözleşmesi bulunan oyuncunun, başka takımlardan kendisine gelen teklifleri geri çevirerek kalma yolunda adım attığı bildirildi. 

Fas basınında yer alan haberlere göre 31 yaşındaki futbolcu şu an Fenerbahçe ile görüşme halinde ve görüşmeler olumlu şekilde ilerliyor. Anlaşma sağlanması durumunda oyuncunun sözleşmesinin 2021’e dek uzatılacağı savunuldu. 

Dick Advocaat döneminde takımdan ayrılmanın eşiğine gelen Aatıf Chahechouhe’nun Aykut Kocaman ile yeniden doğduğuna dikkat çekildi. Kocaman’ın güvenini kazanan ismin, hocası tarafından sıklıkla Valbuena’nın yerine tercih edildiğinin altı çizildi.  

(Skorer)

Diğer Haberler

61. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nda 6. Etap: Kraliçe Etap Göz Kamaştıracak
61. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nda 5. Etap: Patara’dan Kemer’e Zorlu Mücadele
Dünya bisikletinin yıldızları Türkiye yollarında…
Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu, bisiklet ekonomisinin yükselen merkezi
CANLI DİNLE
AÇIK BÜFE
Haluk Kesim